banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dogecoin Yatırımcılarına Müjde: Ünlü Şirket DOGE’yi Ekliyor!

Dogecoin Yatırımcılarına Müjde: Ünlü Şirket DOGE’yi Ekliyor!

Dogecoin Yatırımcılarına Müjde: Ünlü Şirket DOGE’yi Ekliyor!
Dogecoin Yatırımcılarına Müjde: Ünlü Şirket DOGE’yi Ekliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com olarak daha önceden de duyurduğumuz gibi Dogecoin AMC tiyatrolarına geliyor. AMC, Dogecoin ödemelerini entegre etmek için çalışmaya başlayacak. AMC CEO’su Adam Aron, dünyanın önde gelen film zincirinin DOGE ödemelerini kabul edeceğini doğruladı.

SO FASCINATING! Dogecoin Poll was by far my highest ever read tweet. In 24 hours, 4.2 million views, my most ever retweets, most ever replies. 140,000 votes 77% yes 23% no. It’s clear that you think AMC should accept Dogecoin. Now we need to figure out how to do that. Stay tuned! pic.twitter.com/tkClzgMBMO

— Adam Aron (@CEOAdam) September 22, 2021

Dogecoin (DOGE)’in benimsenmesi için önemli

Aron, Twitter anketinin aldığı katılım düzeyine hayran kaldı ve 4,2 milyon görüntüleme aldığını belirtti. Oylama sürecine yaklaşık 140.000 kullanıcı katıldı ve bunların %77’si girişimi destekliyor. AMC, tiyatrolarının mem kripto para birimini kabul etmesini mümkün kılacak teknik bir çözüm aramak zorunda kalacak. Aron tarafından daha önce yapılan bir duyuruya göre sinema devi, 2021’in sonuna kadar Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin ödeme seçeneklerini de ekleyecek. AMC’nin hisseleri yazı yazılırken %1.7 arttı.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!