banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. NFT Yatırımcılarına Müjde! Ethereum (ETH) NFT’leri Solana (SOL) Ağına Taşınabilecek!

NFT Yatırımcılarına Müjde! Ethereum (ETH) NFT’leri Solana (SOL) Ağına Taşınabilecek!

NFT Yatırımcılarına Müjde! Ethereum (ETH) NFT’leri Solana (SOL) Ağına Taşınabilecek!
NFT Yatırımcılarına Müjde! Ethereum (ETH) NFT’leri Solana (SOL) Ağına Taşınabilecek!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) Ethereum (ETH), Terra (LUNA) ve Binance Smart Chain (BSC) ağları arasında NFT köprüsü kuruluyor!

22:15
22 Eylül 2021

Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) akıllı sözleşme platformları arasında artık NFT taşınması mümkün hale gelecek. Birçok koleksiyon meraklısının heyecanla beklediği köprü Wormhole tarafından sağlanacak. ETH ve SOL arasındaki ilk köprünün arkasındaki ekip olan Wormhole şimdi de NFT için aynı işlevselliğe sahip hale geldi.

NFT TaşınabilecekPeki Ama Nasıl? NFT Taşınabilecek Ethereum ve Solana artık Wormhole tarafından desteklenen ortak NFT ekosistemine sahip, Wormhole tarafından paylaşılan duyuruya göre Ethereum ve Solana kullanıcıları iki ağ arasında NFT gönderebiliyor. Bu işlevsellik aylardır bekleniyordu ve yoğun ilgiyle karşılanacak gibi görünüyor.  Crypto Punks, Degen Ape Academy dahil Ethereum (ETH) ağındaki tüm NFT koleksiyonlarını dilerseniz Solana (SOL) ağına taşıyabileceksiniz. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Şimdilik sadece ERC-721, ERC-1155 ve SLP tokenlar destekleniyor. Yakın zamanda çok daha fazla standart köprüye özellik olarak eklenecek. Şimdilik bu kadarı bile yatırımcıları memnun etmeye yetti. Bildiğiniz üzere Ethereum (ETH) ağı yavaş yapısı ve yüksek işlem ücretleri konusunda NFT çılgınlığında da kendini ispat etti. Sadece bir NFT işlemi için neredeyse yarım ETH ödenmesi gerekiyordu. Solana (SOL) ağına taşınan NFT’ler çok daha kolay ve ucuza ağ içinde transfer edilebilecek. Bu durumun NFT hacmine de olumlu yansıması gerekiyor. Peki Ama Nasıl? Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) arasında NFT göndermek oldukça basit, öncelikle cüzdanınızı (Metamask, Sollet vb.) bağlamanız gerekiyor. Zinciri ve hedef cüzdanı, NFT’leri seçerek ağlar arasında transfer yapabiliyorsunuz. Wormhole’un önceki sürümlerini kullananlar yeni versiyonda da kolayca işlem yapabilecek. Bu konuda internette de çok fazla videolu anlatım bulunuyor. Wormhole’un V2 sürümünde getirdiği yeni özellik bununla sınırlı kalmayacak. Kısa süre sonra Terra (LUNA) ve Binance Smart Chain (BSC) ağlarının da desteklenmesi hedefleniyor. Yani Ethereum ağından BSC, LUNA ve SOL ağlarına NFT taşınabilecek. DeFi ve NFT sektörlerinin hızla büyüyor olması bu tarz ağlar arası köprülere de ilginin artmasını sağladı. Ethereum-Polygon köprüleri son birkaç ayda çok popüler ve sıklıkla kullanılıyor. Yatırımcıları daha özgür hale gelen bu köprülerin yakın zamanda daha da yaygın hale gelmesi bekleniyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!