banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Holo ve Bittorrent: HOT ve BTT Fiyatlarında Son durum!

Holo ve Bittorrent: HOT ve BTT Fiyatlarında Son durum!

Holo ve Bittorrent: HOT ve BTT Fiyatlarında Son durum!
Holo ve Bittorrent: HOT ve BTT Fiyatlarında Son durum!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yılının en popüler coin’leri arasında bulunan HOT ve BTT fiyatlarında son durum, fiyat beklentileri ve önemli seviyeler.

11:31
22 Eylül 2021

2021 yılının ilk yarısında kaydettikleri artışlar ile adlarından sıkça söz ettiren ve özellikle Türk yatırımcılar arasında popüler olan Holo (HOT) ve Bittorrent (BTT), son haftalarda yaşanan volatil piyasaya ayak uydurmuş gibi görünüyor.

Holo (HOT) FiyatıBittorrent (BTT) Fiyat Beklentileri Holo (HOT) Fiyatı Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0083 dolardan işlem gören HOT fiyatı, 5 Nisan 2021’de 0,0315 dolar ile rekor kırmıştı. Piyasada yaşanan hareketler ile birlikte belirsiz bir tablo çizen HOT’ın yükseliş ivmesi kazanabilmesi için öncelikle piyasadan daha büyük bir destek gelmesi gerektiği düşünülüyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. HOT fiyatında bu noktadan sonra ilk önemli direnç 0,0090 dolar bandında olabilir. Ancak bu seviye öncesinde 0,0088 doların da direnç olabileceği ifade ediliyor. Aşağı yönlü bir hamle de ise ilk desteğin 0,79 dolar olabileceği ve sonrasında 0,75 doların destek olarak işlem göreceği dile getiriliyor. Bittorrent (BTT) Fiyat Beklentileri HOT ve BTT grafikler karşılaştırıldığında aslında benzer hareket eden coin’ler olarak karşımıza çıkıyor. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0033 dolardan işlem gören BTT fiyatı HOT gibi 5 Nisan’da 0,0142 dolar ile ATH’sini görmüştü. BTT fiyatının yeni bir yükseliş ivmesine girebilmesi için öncelikle kripto para piyasasında yukarı yönlü bir hamlenin oluşması gerekiyor. Sonrasında ise BTT’nin 0,0050 dolar seviyelerine doğru yükselişe geçebileceği düşünülüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!