banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Altın için Uyaran Türk Ekonomist: Paranıza Çökecekler!

Altın için Uyaran Türk Ekonomist: Paranıza Çökecekler!

Altın için Uyaran Türk Ekonomist: Paranıza Çökecekler!
Altın için Uyaran Türk Ekonomist: Paranıza Çökecekler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde altın yorumlarında bulunan Türk ekonomist, akademisyen ve yazar Ramazan Kurtoğlu, “ben param olsa alırdım,” ifadelerini kullandı. Ayrıca yakın bir zamanda paylaştığı tweet’inde “dünyanın en büyük bankalarından birinin ağustostan itibaren kiralık kasa hizmeti veremeyeceğini” duyurduğunu açıkladı. “Bir şeylerin ayak seslerinin giderek yaklaştığını” söyledi.

Altın fiyatlarına yönelik dikkat çeken tahmin

Altın fiyatı, 1.754 dolar seviyelerine kadar düşerek haftayı kapattı. Düşüşün ardında ABD’de tahvil alımının azaltımının daha erken gerçekleşebileceğine dair endişeler yer alıyor ve global ekonomideki hafif toparlanma gibi faktörler yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde bir TV programında ise Ramazan Kurtoğlu, yatırımcıların “dijital altın hesaplarına dikkat etmesi gerektiğini” belirtti. Ekonomiste göre kullanıcıların altınlarını fiziki olarak toplaması gerekiyor.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/4-altin-uzmanindan-altin-yorumlari-fGdWvSFj-a38e881f.jpeg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/4-altin-uzmanindan-altin-yorumlari-fGdWvSFj-a38e881f.jpeg?fit=1024%2C576&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”576″ src=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/4-altin-uzmanindan-altin-yorumlari-fGdWvSFj-a38e881f.jpeg?resize=1024%2C576&ssl=1″ alt=”3 Analist Şaşırttı: Altın’da Şimdi Bu Seviyeleri Bekleyin!” data-recalc-dims=”1″ />

Kurtoğlu açıklamasında, “ABD İstihbaratı Konseyi’nin en yüksek başkanının ons altının 10 bin dolar olması durumunda şaşırılmaması gerektiğini” söylediğine dikkat çekerek Almanların daha fazla bir hedef belirttiğini söylüyor. En güvenli limanın altın olduğu sonucuna vararak “param olsa altın alırdım” diyerek açıklamasını sonlandırıyor.

Ekonomiste göre “dünya, finansal hesaplaşma yolunda”

Altın açıklamalarının ardından Ramazan Kurtoğlu, küresel finansal alana dair de paylaşımlarda bulundu. Kurtoğlu, “Değerli dostlar, bu acil bilgiyi ilk size duyuruyorum,” diyerek dünyanın en büyük bankalarından birinin ağustos itibariyle kiralık kasa hizmeti veremeyeceğini açıkladığını söyledi. Ekonomiste göre bu banka, kiralık kasası olanların kasalarını boşaltmasını istedi. Kurtoğlu, “Bir şeylerin ayak sesi giderek yaklaşıyor,” dedi. “İsveç olay merkezi” diyerek bankanın İsveç merkezli olduğuna dair ipucu verdi.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!