banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX), Piyasadaki Ralliye Liderlik Ediyor!

Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX), Piyasadaki Ralliye Liderlik Ediyor!

Ethereum’a Meydan Okuyor: Avalanche’in (AVAX) Başarısının Arkasında Ne Var?
Ethereum’a Meydan Okuyor: Avalanche’in (AVAX) Başarısının Arkasında Ne Var?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa, genel olarak bir yükseliş eğilimi göstererek en son yaşadığı sert düşüşleri toparlamaya çalışıyor. Bu toparlanmaya, yüksek fiyat performansları ile Solana ve Avax liderlik ediyor.

16:20
18 Eylül 2021

Ethereum’a alternatif olabilme potanisyeli taşımaları dolayısıyla “Ethereum Killer” lakabını alan Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX), piyasanın en çok fiyat artışı kaydeden kripto paraları arasında, en üst sırada yerini alıyor.

SOL ve AVAX, Ekosisteme Liderlik EdiyorSOL, Aksaklıkların Ardından YükselişteAVAX’da Durum Nasıl? SOL ve AVAX, Ekosisteme Liderlik Ediyor Kripto para ekosistemi, bir gecede %2,5 civarında büyüyerek 2,48 trilyon dolarlık yeni bir piyasa değerine ulaştı. Piyasanın büyümesine, iki Ethereum rakibi olan Solana ve Avalanche liderlik etti. Solana, son 24 saatte %17 yükselerek 162 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Tabi bu Solana’nın kaydettiği tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 213 dolar fiyat seviyesinden hala uzakta. SOL, Aksaklıkların Ardından Yükselişte Solana ağı için kolay bir hafta olmadı. Salı günü Solana CEO’su Anatoly Yakovenko’nun, merkezi olmayan kripto para borsası Raydium’da ilk DEX teklifi (IDO) sırasında botların neden olduğu ezici bir işlem hacmini sebep gösterdiği, ağ çapında bir kesinti oldu. Söz konusu IDO, Solana’daki merkeziyetsiz finans uygulamaları için popüler bir araç seti olan Grape Protocol içindi. Ertesi gün Solana’nın fiyatı ciddi oranda düşerek 145 dolar civarlarına geriledi. Kısa süreliğine de olsa, düşüşünü 138 dolara kadar devam ettiren SOL, ağın yeniden başlatılmasının hemen ardından tekrardan 162 dolar seviyelerine yükseldi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. AVAX’da Durum Nasıl? Son günlerde ekosistemdeki büyümeye liderlik eden bir diğer kripto para olan AVAX da, bir gecede kaydettiği sert yükselişler sonucu 70,7 seviyelerinden işlem görmeye başladı. Avalanche için mevcut yükselişler, Perşembe günkü Polychain Capital ve Three Arrows Capital liderliğindeki özel token satışına bağlanabilir. AVAX, böylelikle 230 milyon dolarlık bir fonlama almış oldu. Genel itibariyle ekosistemin liderleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum‘da (ETH) ise durum maalesef o kadar heyecan verici değil. Bitcoin, %2 civarı bir yükseliş kaydederek 48.423 seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ethereum ise şu son 24 saatte, piyasa değeri en yüksek ilk on kripto para arasında en düşük volatilitede fiyat hareketleri yapan varlıklardan biri oldu. ETH, %1,8 civarında bir yükseliş yaşayarak 3.480 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olması dolayısıyla risk taşıdıklarının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!