banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance’ten İki Kritik Uyarı: “Bu Kripto Para Yatırımcılarının Dikkatine”

Binance’ten İki Kritik Uyarı: “Bu Kripto Para Yatırımcılarının Dikkatine”

Binance Güney Kore’den Çekilme Kararı Aldı!
Binance Güney Kore’den Çekilme Kararı Aldı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplam ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bazı kripto para işlem çiftlerini platformundan çıkarmaya hazırlanıyor.

Binance’ten 2 Önemli Duyuru

Binance’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre 18 Eylül tarihi itibarıyla aşağıdaki işlem çiftleri artık platformdan kaldırılacak;

“BAND/BNB, BAT/BNB, BCH/TUSD, BIFI/BNB, BLZ/BNB, BTC/IDRT, BTC/VAI, CRV/BNB, ICX/BNB, JST/BNB, LINK/TUSD, MKR/BNB, NAV/ETH, ONT/BNB, SHIB/RUB, SUSD/BTC, UNFI/BNB, WING/BNB, WNXM/BNB, YFI/BNB”

Notice of Removal of Trading Pairs – 2021-09-18https://t.co/24cO7oHbMk

— Binance (@binance) September 17, 2021

Binance bu işlem çifti platformdan çıkartma eylemi için sebep belirtmese de bunun aslında düşük hacim kaynaklı bir adım olduğu söylenebilir. Binance bazı kripto para işlem çiftlerini platformundan kaldırırken bazılarını ise platformuna ekleme kararı aldı.

Binance tarafından aynı gün içerisinde yapılan duyuruya göre bugün itibarıyla yatırımcılar 6 yeni kripto para işlem çiftine kavuşacak. Bu kripto para birimleri ise şu şekilde sıralanıyor:

“ALGO/BIDR, CAKE/AUD, FTM/BIDR, KSM/AUD, SUN/BUSD ve WAVES/RUB.”

Binance, RUB ve AUD olarak belirtilen itibari para birimlerinin herhangi bir dijital parayı temsil etmediğini ve bunların sadece itibari para olduğunu vurguladı.

Bunun dışında son günlerin popüler kripto para birimlerinden SUN, CAKE ve ALGO da yeni işlem çifti ile daha fazla ticari hacme ulaşabilir gibi gözüküyor.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!