banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Borsalardaki Bitcoin Rezervi Eriyor: BTC Uçuş İzni İstiyor!

Borsalardaki Bitcoin Rezervi Eriyor: BTC Uçuş İzni İstiyor!

Borsalardaki Bitcoin Rezervi Eriyor: BTC Uçuş İzni İstiyor!
Borsalardaki Bitcoin Rezervi Eriyor: BTC Uçuş İzni İstiyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin yatırımcıları, volatilitedeki ani artıştan etkilenmemiş gözüküyor.

14:15
16 Eylül 2021

Borsalardaki Bitcoin rezervleri, 2021 yılının başından bu yana yeni bir düşük seviyeye ulaştı. Bu rakamlar arz şokuna işaret ediyor. 100 ila 10.000 BTC tutan büyük cüzdanlar, son üç günde 2.9 milyar dolar değerinde varlık biriktirdi.

Bitcoin Ne Zaman 50.000 Dolara Ulaşır?Analist Beklentileri Bitcoin Ne Zaman 50.000 Dolara Ulaşır? Bir yıldan fazla süredir Bitcoin bulunduran cüzdanların harcamaları, en düşük seviyeleri gördü. Bitcoin yatırımcıları, volatilitedeki ani artıştan etkilenmemiş gözüküyor. Analistler, lider kripto paranın kısa vadede tekrar 50.000 dolarlık seviyeyi test etmesini bekliyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bitcoin birikimi yüksek boyutlara ulaşırken rallinin ayak sesleri duyuluyor. Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, yaklaşık beş ay önce 64.863 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. ATH’nin kaydedildiği vakitlerde borsalardaki rezervler en düşük seviyeyi görmüştü. 13 Eylül’de 44.000 dolarlık alanın ziyareti ile borsalardaki Bitcoin rezervleri 2021’in başından bu yana yeni bir düşük seviye kaydetti. Düşen rezervlerin arz şokunu tetiklemesi muhtemel ve analistler Bitcoin fiyatının kısa vadede 50.000 dolara ulaşmasını bekliyor. Tradercoz adlı kripto para analisti geri çekilmeye rağmen BTC fiyatının 47.300 doların üzerinde tutunması halinde 50.000 dolar bayrağının geri alınabileceğinin altını çizdi. Borsalardaki mevcut Bitcoin arz seviyesi, lider kripto paranın 65.000 dolara ulaştığı zamana yakın seyrediyor. Bitcoin fiyat rallisindeki en kritik faktörlerden birisi balinaların birikimidir. 7 Eylül geri çekilmesi esnasında balinalar 70.000’den fazla BTC sattı. Bununla birlikte düşüşü fırsat bilen balinalar satışın ardından 60.000 BTC’yi cüzdanlarına ekledi. Analist Beklentileri Bununla birlikte bir yıldan fazla süredir BTC tutan eski yatırımcılar, varlıklarını hareket ettirmedi. Bitcoin fiyatı tekrar 48.000 dolar üzerine çıkarken yatırımcılar kâr veya zarardan satıp satmadıklarını gösteren metrik olan Net Gerçekleşen Kâr/Zarar tekrar pozitife döndü. Bitcoin yatırımcıları şimdi varlığı net kârla satıyor ve borsalardaki alıcılar satılan paraları havada kapıyor. Sonuç olarak bu veriler ışığında BTC fiyatının 50.000 dolar barajını kısa sürede aşması ve ATH seviyesine hareket etmesi bekleniyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!