banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Başarılı Trader, Bitcoin’de Şimdi Olacakları Sırasıyla Anlattı!

Başarılı Trader, Bitcoin’de Şimdi Olacakları Sırasıyla Anlattı!

Başarılı Trader, Bitcoin’de Şimdi Olacakları Sırasıyla Anlattı!
Başarılı Trader, Bitcoin’de Şimdi Olacakları Sırasıyla Anlattı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazıda Kriptokoin.com olarak kripto analisti Nicholas Merten göre Bitcoin (BTC)’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkması için olması gereken şeyler üzerinde duracağız. DataDash‘ten popüler kripto analisti Nicholas Merten, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yükselişini hızlandırmak için üç temel bileşen arıyor.

Göz Atın

Bitcoin (BTC)’de neler olacak?

Yakın tarihli bir Bitcoin güncellemesinde Merten, 470.000 YouTube abonesine Bitcoin’in (BTC) önemli bir yükseliş seviyesi yakınında işlem gördüğünü söyledi. Yeni zirveler oluşturmadan önce en iyi kripto paranın 43.500 dolar civarında bir fiyat ve direnç seviyesinde olmasını beklediğini söyledi. Analist şöyle diyor:

Burada görmek istediğimiz ilk şey, destek olarak pekişmesi için bu önceki direnç çizgisinin birden çok kez yeniden test edilmesi…Her zaman belirli bir destek aralığını birden çok kez test etme eğilimindedir. Ve bunun nedeni, kimin kontrolü elinde tuttuğunu gösteren bir test olmasıdır. Boğalar mı yoksa ayılar mı? Bu durumda alıcılar mı? Satış tarafından daha fazlasını mı alıyorlar? Ya da tam tersi, satış baskısı, gelen potansiyel yeni alıcılardan daha ağır basıyor mu?

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!