banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin (BTC) Yatırımı Bulunan Milyarder Yönetici: “Kripto Düzenlemeleri Bitcoin’i Bitirecek”

Bitcoin (BTC) Yatırımı Bulunan Milyarder Yönetici: “Kripto Düzenlemeleri Bitcoin’i Bitirecek”

Bitcoin (BTC) Yatırımı Bulunan Milyarder Yönetici: “Kripto Düzenlemeleri Bitcoin’i Bitirecek”
Bitcoin (BTC) Yatırımı Bulunan Milyarder Yönetici: “Kripto Düzenlemeleri Bitcoin’i Bitirecek”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder isim Ray Dalio, kripto düzenlemeleri hakkında görüşlerini aktardı.

17:35
15 Eylül 2021

Milyarder iş insanı ve hedge fonu yöneticisi Ray Dalio, düzenleyicilerin sonunda Bitcoin‘i öldüreceğini iddia etti. SALT konferasında söz hakkını kullanan Bridgewater Associates kurucusu Ray Dalio, oldukça iddialı bir tahminde bulundu.

Başarılı Yöneticiden Önemli İfadelerRay Dalio Yatırım Portföyü Başarılı Yöneticiden Önemli İfadeler Milyarder isim Ray Dalio, kripto düzenlemeleri hakkında görüşlerini aktardı. Dalio, düzenleyicilerin Bitcoin’i bitirmenin yollarını aradığını ve hikayenin sonunda kaybedenin Bitcoin olacağını belirtti. Kripto para piyasasının lider Bitcoin için “gerçek bir değeri yok” ifadesini kullanan popüler iş insanı, şunları kaydetti:

Kripto para birimlerini veya diyelim ki Bitcoin’i tarihsel perspektife koyalım. Tarihsel verilerde içsel değer olmayan pek çok şey varlığını belli bir süre korudu.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

Dalio, Bitcoin’in inanılmaz bir başarı kaydettiğini ve zaman testinden geçtiğini kabul ederken hükümetin bunun başarılı olmasını istemediğini aktardı. Dünyanın en büyük hedge fonunun patronu, Çin ve Hindistan’ın kriptodan kurtulmak istediği gerçeğini hatırlatarak El Salvador’un kaydettiği son  Bitcoin hamlesinin önemini küçümsedi:

El Salvador iseniz ve alternatif paranız hakkında konuşuyorsanız bunun altından farklı bir şey geleceğini bilirsiniz.

Ray Dalio Yatırım Portföyü Ray Dalio, kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin’i reddettikten sonra mayıs ayında Bitcoin yatırımı yaptığını açıklamıştı. Konferans sırasında milyarder isim, lider kripto para biriminin hala portföyünün bir parçası olduğunu doğruladı. Ancak altına göre bu yatırım portföyü oldukça küçük yüzdeye sahip. Medyaya yansıyan son bilgilere göre Dalio, kısa süre önce altının Bitcoin’den daha üstün bir değer deposu olduğunu bildirmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 47.832 dolardan alım satım işlemi görüyor. BTC, 52.000 dolardan 43.000 dolara uzanan fiyat performansının ardından toparlanarak yüksek hedeflere doğru ilerliyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!