banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Transferi İçin 1 Dolardan Az Ücret Alındı

2 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Transferi İçin 1 Dolardan Az Ücret Alındı

2 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Transferi İçin 1 Dolardan Az Ücret Alındı
2 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Transferi İçin 1 Dolardan Az Ücret Alındı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anonim bir Bitcoin cüzdanından, 2 milyar doların üzerinde BTC transfer edilirken oldukça küçük bir ücret alındı.

44,598 BTC taşınmasına karşın yalnızca 0,00001713 BTC ücret alındı. Bu da bir dolardan daha az bir miktara denk düşüyor.

Bitcoin’in ortalama işlem ücreti, Nisan ayındaki 64.000 dolarlık ATH seviyesine ulaşıldığında 60 doların üzerine çıkmıştı. Temmuz ayında ortalama maliyet 11 dolara kadar düştü. Şu anda yazı yazılırken bu ortalama 3 doların altına kadar indi.

Bu miktar, Mayıs ayında 71.72 dolara kadar yükselen ve ortalama olarak 5.12 dolara kadar gerileyen Ethereum işlem ücretleri ile kıyaslanıyor.

Nominal ücretler her ne kadar standart olsa da, zaman zaman fahiş miktarlar da ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında bir kişi, 1,18 dolarlık BTC göndermek için 82.000 dolarlık ücret ödedi.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!