banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin, Ethereum ve Ripple: BTC, ETH ve XRP’de Bu Seviyeler Dikkat!

Bitcoin, Ethereum ve Ripple: BTC, ETH ve XRP’de Bu Seviyeler Dikkat!

Bitcoin, Ethereum ve Ripple: BTC, ETH ve XRP’de Bu Seviyeler Dikkat!
Bitcoin, Ethereum ve Ripple: BTC, ETH ve XRP’de Bu Seviyeler Dikkat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa hafta sonuna düşüşle başladı. Analistler önümüzdeki günlerde Bitcoin, Ethereum ve XRP’de bu seviyelerin önemli olduğunu düşünüyor. 

11:20
11 Eylül 2021

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri hafta sonuna yeni bir düşüşle başladı. Lider kripto para birimi son 24 saat içinde %2,6 değer kaybederken piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin olan Ethereum %4,6 ve popüler kripto para Ripple (XRP) %5 geriledi.

Bitcoin Fiyat DüşüşüEthereum ve Ripple Bitcoin Fiyat Düşüşü Bitcoin Salı günü çok kısa süre içinde yaklaşık olarak 9.000 dolar birden geriledikten sonra toparlanmaya başladı. Ancak toparlanma düşüş kadar hızlı olmadı ve hala satış baskısının devam ettiği görülüyor. Bugün yaşanan düşüşle birlikte analistler BTC’de bir kez daha 43.000 doların test edilebileceğini ve hatta 42.000 dolara kadar geri çekilmenin görülebileceğini düşünüyor. Ancak bu seviyelerde görülecek güçlü bir destek Bitcoin fiyatını yeniden yükselişe geçirebilir ve fiyat 50.000 dolara doğru hamle yapabilir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu noktada pek çok analist yaşanan bu geri çekilmeyi beklediklerini ifade ediyor. Çünkü lider kripto para biriminin yaşadığı yükseliş trendinin ortasında piyasanın sağlıklı kalabilmesi ve yıl sonu hedeflerine ulaşabilmesi için düzeltme yaşanması gerektiği ifade ediliyor. Öte yandan piyasanın önemli uzman isimleri düşüşe rağmen Bitcoin’in yıl bitmeden yeni bir rekor kıracağını ve 100.000 dolara kadar yükseliş yaşanacağını ifade etmeye devam ediyor. Ethereum ve Ripple Piyasa hacmi bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum son rallide BTC’den daha iyi bir performans sergilemesi ile çok konuşuldu. ETH fiyatı Salı günü 3.000 dolara kadar gerilese de önemli desteği kırmadı. Şu an için ETH’da güçlü desteğin 3.064 dolarda olduğu ifade ediliyor. Bunlara ek olarak 3.290 dolar pivot seviye ve 3.370 dolar önemli bir direnç seviyesi olarak gösteriliyor. Dolayısıyla ETH bu iki seviyeyi güçlü bir şekilde kırabilirse 4.000 dolar doğru artış başlayabilir. Öte yandan SEC ile olan davası sebebiyle bir türlü beklentileri karşılayamayan Ripple, 7 Eylül’de 0,95 dolara kadar gerildi ve hafta sonunda da önemli bir seviye olan 1 doları elinde tutmaya çalışıyor. XRP fiyatı için 1,14 dolar seviyesinin ilk güçlü direnç olduğu ve sonrasında 1,40 doların güçlü bir direnç olarak karşımıza çıkabileceği düşünülüyor. Ayrıca analistler SEC davasında olumlu bir gelişme yaşanması halinde XRP’nin piyasadan bağımsı hareket edebileceğini de ifade ediyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!