banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano (ADA) Cüzdanı Daedalus’ın Alonzo Güncellemesini Destekleyen İlk Sürümü Çıktı

Cardano (ADA) Cüzdanı Daedalus’ın Alonzo Güncellemesini Destekleyen İlk Sürümü Çıktı

Cardano (ADA) Cüzdanı Daedalus’ın Alonzo Güncellemesini Destekleyen İlk Sürümü Çıktı
Cardano (ADA) Cüzdanı Daedalus’ın Alonzo Güncellemesini Destekleyen İlk Sürümü Çıktı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano cephesinde Alonzo hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. IOHK ekibi, Cardano cüzdanı Daedalus’un Alonzo güncellememesini destekleyen ilk sürümünü devreye aldığını duyurdu. 

Cardano’nun arkasında yer alan şirket olan IOHK’nin ekibi, Twitter üzerinden bir duyuru yayımladı. Duyuruya göre Cardano’nun cüzdan yazılımı Daedalus’ın, Cardano’ya akıllı sözleşmeleri getirecek Alonzo güncellemesini destekleyen ilk sürümünün çıktığı kaydedildi. 

OUT NOW: #Daedalus mainnet 4.3.1

Daedalus 4.3.1 brings #Alonzo support & includes a countdown to the Alonzo HFC upgrade. Also improved presentation of windows, enhancements to transaction management, and support for the upcoming Trezor hardware wallet firmware update. #Cardano pic.twitter.com/1p3XxmkVrh

— Input Output (@InputOutputHK) September 10, 2021

Sürüm, Alonzo desteğinin yanı sıra UX/UI iyileştirmeleri ve Trezor cüzdanı güncellemesi içeriyor. 

Geliştiriciler, sorunsuz bir erişim için kullanıcıları Alonzo güncellemesinden önce sürümü yüklemeye davet etti. Sürüme ayrıca Alonzo için geri sayım yapan bir sayaç da eklendi.

To ensure uninterrupted wallet operation, be sure to upgrade Daedalus before the HFC event on Sunday, September 12th @ 21:44 UTC. For a bit of fun, we’ve also enabled a countdown. Click out the confetti icon in the top-right of the screen to see it.🎉 pic.twitter.com/qESQ6pQ2ls

— Input Output (@InputOutputHK) September 10, 2021

Daha önce aktardığımız gibi, Cardano ağının en önemli güncellemesi olan Alonzo’nun TSİ 13 Eylül 00:05 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Alonzo Cardano ağına akıllı sözleşmeleri getirecek ve ağı tam teşekküllü bir DeFi platformuna çevirecek.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!