banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 4 Analist Açıkladı: Altın Fiyatları Düşmeye Devam Edecek Mi?

4 Analist Açıkladı: Altın Fiyatları Düşmeye Devam Edecek Mi?

4 Analist Açıkladı: Altın Fiyatları Düşmeye Devam Edecek Mi?
4 Analist Açıkladı: Altın Fiyatları Düşmeye Devam Edecek Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın vadeli işlemleri, Salı günü yaklaşık bir ayın en sert günlük düşüşünü kaydetti. ABD dolarının güçlenmesi ve Hazine getirilerinin artması, değerli metallere olan iştahı baskıladı. Bu baskılamayla altın fiyatları, 1.800 doların altına çekildi.

Altın fiyatları tepkisel olarak mı düşüyor?

Altavest’in yönetici ortağı Michael Armbruster, verdiği bir demeçte, fiyatlardaki düşüşün, doların gücüne ve artan Hazine getirilerine bir tepki olduğunu belirtiyor ve şu hususlara değiniyor:

Fed’in Çarşamba günü yayınlanacak Bej Kitap raporu, ABD ekonomisinin soğumaya başladığını gösteriyorsa, bu altın için bir yükseliş faktörü olur. Şimdilik, 1.800 doların altındaki düşüşlerde altın almayı seviyoruz.

Salı günü, Aralık altın fiyatları 35.20 dolar veya %1,9 düşüşle ons başına 1.798,50 dolara yerleşti. FactSet verilerine göre düşüş, 9 Ağustos’tan bu yana en aktif sözleşme için keskin bir günlük düşüşe işaret ediyor ve sözleşmeyi 26 Ağustos’tan bu yana en düşük uzlaşmaya itiyor. Altın fiyatları, Cuma günü %0.8’lik bir artışla 16 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı, ancak sonra geri çekilmeye başladı.

Gold contractVadeli altın sözleşmeleri

“Traderlar, bu hafta doların toparlanmasını bekliyor”

Zaner’deki analistler bir notta, altının zayıflığının, ABD’nin Ağustos ayı maaş bordrosu raporunda ciddi bir sapmanın ardından, Federal Rezerv’in muhtemel duruşuna abartılı bir tepkinin, klasik bir geri dönüşü olabileceğini belirtiyor. Cuma günü açıklanan ABD verileri, Ağustos ayında ABD’de yeni işlerde beklenenden düşük bir artış göstererek, değerli metal fiyatlarının yükselmesini tetikledi.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!