banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2022 Yılının Kripto Para Ekosistemine Getireceği En Büyük Sürpriz!

2022 Yılının Kripto Para Ekosistemine Getireceği En Büyük Sürpriz!

2022 Yılının Kripto Para Ekosistemine Getireceği En Büyük Sürpriz!
2022 Yılının Kripto Para Ekosistemine Getireceği En Büyük Sürpriz!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oldukça yoğun geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Peki 2022 yılı bize ne getirecek?

21:05
23 Aralık 2021

2021 tamamen kriptonun benimsenmesi ve yeni gelişen teknolojinin ana akım haline gelmesiyle ilgiliydi. 2020 yılına kadar VC fonlarının ve Wall Street devlerinin çoğu, yatırım yapmak için çok değişken olduğunu düşündükleri kripto pazarına mesafeli durdu. Ancak bu yıl durum değişti, ana akım artık kripto para ekosistemine akın ediyor.

2022 Yılı ve Kripto ParalarBüyük Fırsat Kaçabilir! 2022 Yılı ve Kripto Paralar JP Morgan, Morgan Stanley gibi en büyük ticari bankalardan bazıları ve bir zamanlar platformlarında kripto ödemelerini bloke eden ve bunu bir ponzi şeması olarak adlandıran diğerleri, müşterilerine kripto tabanlı ürünler sunmak için tam bir dönüş yapmak zorunda kaldı. Microstrategy benzerleri, ABD Doları üzerinde enflasyon koruması olarak BTC’ye yatırım yapan Fortune 500 şirketlerinin öncüleri oldu. 2021 tamamen benimseme ile ilgiliyken, 2022 tamamen düzenlemelerle ilgili olabilir, çünkü dünya çapındaki hükümetler şu anda kripto pazarının çeşitli yönlerini ve nasıl düzenlenebileceğini düşünüyor ve inceliyor. Bazı ülkeler bunları mevcut vergi yasaları kapsamında düzenlerken, diğerleri tamamen yeni bir kurallar dizisi getirmeyi planlıyor. Circle CEO’su Jeremy Allaire, stablecoin düzenlemelerinin yürürlüğe girebileceğine inanıyor, ancak bu, stablecoin‘lerin artan şekilde benimsenmesini etkilemeyecek. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Jeremy Allaire şunları söyledi:

“2022’de stablecoin’in benimsenmesi yukarı yönlü seyrine devam edecek. İnternette doların yakında kısa mesajlar ve e-posta kadar verimli ve yaygın olarak kullanılacağına inanıyoruz”.

ABD’li yetkililer doların geleceği için stablecoinleri yasaklamamayı planlıyor. Ancak kapsamlı bir kripto para düzenlemesi halen sürpriz, ABD kripto paraları sahiplenecek mi? Bu sorunun cevabı ile Bitcoin yeni ATH görecek mi, sorusunun cevabı aynı olabilir. Büyük Fırsat Kaçabilir! ABD hali hazırda inovasyonun merkezi konumunda, dünyanın en popüler uygulamaları burada ve en büyük şirketlerine de ev sahipliği yapıyor. Eğer kripto paralar konusunda yanlış bir karar alınırsa ve tüm topluluğun kabul ettiği gibi kripto paralar gelecekse? İşte o zaman ABD büyük fırsatı kaçırabilir. Çünkü kripto para topluluğuna kucak açan çok sayıda ülke bulunuyor. 2021, VC firmalarının kripto para ekosistemine milyarlarca dolar akıttığını gördü ve çok sayıda kripto girişimi, birkaç yıl içinde Unicorn statüsü kazandı. Kriptoya artan kurumsal ilgiyle birlikte, VC firmalarının 2021’de yatırdığı para miktarı, diğer tüm yılların toplamından daha fazla, fakat kripto odaklı girişimlerin yöneticileri tedirgin. Gelecek düzenlemeler onların işini yapmasını engelleyecek mi? İşte tüm bu soruların cevabını büyük ihtimalle 2022 yılı bitmeden alacağız. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!