banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2008 krizinde servet kazanan Burry: Shiba Inu (SHIB) almak anlamsız

2008 krizinde servet kazanan Burry: Shiba Inu (SHIB) almak anlamsız

2008 krizinde servet kazanan Burry: Shiba Inu (SHIB) almak anlamsız
2008 krizinde servet kazanan Burry: Shiba Inu (SHIB) almak anlamsız
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin‘in de doğmasını sağlayan ABD’deki emlak krizinde kısa pozisyon açıp servet kazanan ünlü yatırımcı Michael Burry, son dönemin fenomen kripto parası Shiba Inu (SHIB) hakkında konuştu ve eleştirilerde bulundu.

“Bir başka deyişle bu çok anlamsız”

“The Big Short” filminde de hikayesi ünlü aktör Christian Bale tarafından canlandırılan Michael Burry, Coinbase borsasının Shiba’yı tanıttığı ancak daha sonra sildiği tweet’i paylaşarak, fenomen coin’in ‘anlamsız’ olduğunu söyledi:

“Sadece bir yorum, bir katrilyon saniye 32 milyon yıla eşittir. 1 katrilyon gün ise 2.7 trilyon yıla ya da evrenin oluşumunun 71 bin ile çarpıldığı bir zaman dilimine… Bir başka deyişle bu çok anlamsız…”

Bu tweet’e göre Burry, Shiba Inu’yu sağlam bir yatırım olarak görmediğini, vâr olan büyük miktarda coin’in de olası fiyat artışını kısıtladığını düşünüyor.

“Düşüş acı verici ve dramatik olacak”

Kripto paralar hakkında çoğu zaman olumsuz görüşleriyle bilinen Burry; Bitcoin, fenomen coin’ler ve diğer popüler varlıkları emlak ve internet balonuna benzetirken yatırımcılara da uyarılarda bulundu:

“Spekülatif duygusallıkla çılgın yüksekliklere ulaştıktan sonra gelecek olan düşüş acı verici ve dramatik olacaktır”

Bitcoin için “balon” demişti

Ünlü serbest fon yatırımcısı, daha önce birçok kez Bitcoin başta olmak üzere kripto paraları eleştirmiş ve en büyük kripto para için de “borç ile beslenen spekülatif bir balon” yorumunu yapmıştı.

GameStop olaylarında da servet kazanmıştı

Wall Street şirketleriyle, Reddit önderliğindeki küçük yatırımcı grupları arasındaki GameStop savaşında, hisseleri düşük seviyeden toplayan Burry, 2020 yılının Nisan ayındaki 17 milyon dolarlık yatırımını 2021 Ocak ayında 590 milyon doların da üzerine çıkarmıştı.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!