banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Büyük Şirketler Kurtarıcı Olabilir Mi? Bir Devrin Sonu Mu? NFT’lerin Eskiye Dönmesi Mümkün Mü?

Büyük Şirketler Kurtarıcı Olabilir Mi? Bir Devrin Sonu Mu? NFT’lerin Eskiye Dönmesi Mümkün Mü?

Büyük Şirketler Kurtarıcı Olabilir Mi? Bir Devrin Sonu Mu? NFT’lerin Eskiye Dönmesi Mümkün Mü?
Büyük Şirketler Kurtarıcı Olabilir Mi? Bir Devrin Sonu Mu? NFT’lerin Eskiye Dönmesi Mümkün Mü?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özet

Kurumsal oyuncular, NFT sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. NFT piyasası zorluklarla karşı karşıya, işlem hacmi azalıyor. Kripto analisti, NFT piyasasının yeniden canlanabileceğini öngörüyor. Piyasaya etkisi: Nötr
02:00
30 Eylül 2023

Bazı büyük kurumlar, değerdeki düşüşe rağmen hala NFT’lere yoğun bir şekilde yatırım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz iki yıl boyunca kripto para piyasası, Non-Fungible Tokens (NFTs) sektörünün önemli ölçüde zarar gördüğünü, dalgalanmalar ve düşüşlerle dikkat çekmiş bir yatırım şekli olduğunu ortaya koydu.

İçerik Rehberi

ToggleNFT Piyasası Zorluklarla Karşı KarşıyaNFT’ler İçin Tahmin NFT Piyasası Zorluklarla Karşı Karşıya Ağustos 2021’de kaydedilen yaklaşık 3 milyar dolarlık aylık işlem hacmiyle 2021 ve 2022’de inanılmaz bir boğa hareketine tanık olan NFT piyasasının talihinde keskin ve kötü yönlü bir dönüşüm yaşandı. The Block’tan elde edilen son veriler, Temmuz 2023’te haftalık işlem hacminin yaklaşık 80 milyon dolar olduğunu ortaya çıkardı. Bu rakam Ağustos 2021’deki zirve değerinin yalnızca %3’lük bir kısmına denk geliyor. Özellikle, kripto analiz firması dappGambl tarafından 73.000’den fazla NFT koleksiyonunu inceleyen yakın tarihli bir araştırma, bu koleksiyonların %95’inin piyasa değerinin sıfır Ethereum (ETH) olduğunu yatırımcılara gösterdi. Firma, “Bu rakamları inceledikten sonra, bu %95’in yatırımları artık değersiz olan 23 milyondan fazla insanı içerdiğini tahmin ediyoruz” diye yazdı. Çalışmanın en önemli sonuçlarından biri, tüm NFT koleksiyonlarının %79’unun satılmadan kalması ve piyasada bir arz fazlası yaratması oldu. Bu arz fazlası bir alıcı piyasasına yol açmasına rağmen azalan talep koleksiyoncular ve yatırımcılar arasındaki hevesi eski haline getiremedi. NFT’ler İçin Tahmin NFT piyasasının karşılaştığı zorluklara rağmen, bazı uzmanlar bir umut ışığının hala varlığını koruduğunu düşünüyor. Cuma günü, önde gelen kripto analisti Krypto Kaleo, NFT piyasasının harekete yaklaştığına dair umudunu dile getirdi. Önceki kripto trendleriyle paralellikler kurarak, 2021 ve 2022’nin, 2017’deki ICO çılgınlığı sırasında altcoin piyasasının yaşadığına benzer bir “test yükselişine” benzediğini öngördü. Kaleo’nun görüşü, bir konsolidasyon ve yeniden kalibrasyon döneminin ardından, NFT piyasasının 2024 ve 2025’te bir canlanma görebileceğini öne sürdü.

Şu anda herkes NFT’lerin öldüğünü düşünüyor ve daha fazla insan asla geri gelmeyeceklerine inanıyor gibi görünüyor. Pazarın onların yanıldığını bir kez daha kanıtlamasını dört gözle bekliyorum.

Bununla birlikte, NFT’lere olan ilginin azaldığı bir ortamda, diğerleri temkinli davrandığında yatırım yapma eğilimleriyle bilinen kurumsal oyuncular NFT sektörüne yatırım yapmaya devam ediyormuş gibi görünüyor. Bu hafta PayPal, SONY, Formula One, Fidelity Investments ve Japon elektronik devi Fujitsu gibi şirketlere NFT’ler konusunda, Layer-2 (L2) çözümlerinde ve metaverse teknolojisiyle ilgili dört patent başvurusunda bulundu. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!