banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Düşüş Yaşandı Ama Boğa Koşusu Bitmedi! Bu 2 Kripto Paraya Dikkat!

Düşüş Yaşandı Ama Boğa Koşusu Bitmedi! Bu 2 Kripto Paraya Dikkat!

Düşüş Yaşandı Ama Boğa Koşusu Bitmedi! Bu 2 Kripto Paraya Dikkat!
Düşüş Yaşandı Ama Boğa Koşusu Bitmedi! Bu 2 Kripto Paraya Dikkat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen son verilere göre analistler son zamanlarda rekorlar kıran iki kripto para biriminde yeni rekorların geleceğini düşünüyor. 

09:30
8 Eylül 2021

Kripto para piyasasında dün ciddi bir geri çekilme yaşandı ve son zamanlarda artış performansları ile adından sıkça söz ettiren Cardano (ADA) ve Solana (SOL) gibi kripto paralarda bile gözle görülür düşüşler gerçekleşti. Peki, analistler bu iki kripto para biriminin fiyat hareketleri ile ilgili ne bekliyor?

Cardano Henüz Bitti Demedi!Solana Hala Güçlü Cardano Henüz Bitti Demedi! 2 Eylül’de 3,10 dolar yeni bir rekor kıran ve aslında piyasada belirsizlik hakimken yükseliş hareketi sergileyen Cardano, son 24 saat içinde yaklaşık olarak %12’lik düşüş yaşadı. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,47 dolardan işlem gören ADA, hala bir ay önceki fiyatının %80 üzerinde ilerliyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Her ne kadar bazı analistler ADA fiyatının yükseliş momentumunun bittiğini ve yeni rekorlar gelmeyeceğini düşünse de ADA’da hala yükseliş bekleyen analistler de var. Örneğin; analist Jason Pizzino, altcoin’in hala yükseliş eğiliminde olduğunu ve mevcut boğa döngüsünün bitiminden önce %290’lık bir artış yaşayacağını ifade ediyor. Eğer analistin öngörüsü gerçekleşirse ADA fiyatı 7 dolar üzerine yükselebilir. Bunlara ek olarak 12 Eylül’de akıllı sözleşmelerin tam anlamı ile kullanılabilir olmasının da ADA ilgisini arttıracağı ifade ediliyor. Hatta bu sebeple bazı analistler 10 dolarlık seviyelerin dahi görülebileceğini ifade ediyor. Solana Hala Güçlü Son 24 saat içinde %12 düşüş yaşayan Solana, dün 194 dolar ile yeni bir rekor seviyeye imza atmıştı. Yazının kaleme alındığı an itibari ile piyasa hacmi bakımından en büyük 7. kripto para biriminin 163 dolar bandında işlem gördüğü ifade edilebilir. Analistlerin düşüncelerine göre SOL’deki artış baskısı devam ediyor. Çünkü dün yaşanan düşüş sırasında 128 dolara kadar geriledikten sonra hızlı bir toparlanma yaşadı. Dolayısıyla eğer piyasa toparlanır ve fiyat artışları devam ederse SOL fiyatı 200 dolarlık sınırı geçerek analistlerin bir sonraki hedefi olan 260 dolar doğru harekete geçebilir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!