banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2 Analistten Cardano Tahminleri: Eylül Sonunda Bu Seviyeler!

2 Analistten Cardano Tahminleri: Eylül Sonunda Bu Seviyeler!

2 Analistten Cardano Tahminleri: Eylül Sonunda Bu Seviyeler!
2 Analistten Cardano Tahminleri: Eylül Sonunda Bu Seviyeler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto analisti ve traderı Jason Pizzino, Cardano’nun mevcut boğa döngüsü sona ermeden önce %350’lik bir hamle yapabileceğini tahmin ediyor. Kripto analisti Brian Jung, ise Cardano hakkındaki en son güncellemeleri ve Eylül ayı için yaklaşan fiyat hareketini aboneleriyle paylaşıyor. Biz de Kriptokoin.com olarak iki analistin Cardano tahminleri ve değerlendirmelerini sizler için derledik.

Elliott Wave teorisine dayalı Cardano tahminleri

Yeni bir strateji oturumunda Jason Pizzino, 205.000 YouTube abonesine Cardano’nun (ADA) tankında daha fazla benzin kaldığına inandığını söylüyor. Analist, dalgalar halinde meydana gelme eğiliminde olan topluluk psikolojisine bakarak gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden Elliott Wave teorisini kullanarak, ADA’nın bir sonraki ayağı için durum tespiti yapıyor. Teori, bir boğa piyasasının, bir, üç ve beşinci dalgalar sırasında bir varlığın toplandığı ve ikinci ve dördüncü dalgalar boyunca düzeltme yaptığı beş dalgalı bir döngü izlediğini öne sürüyor. Analiste göre, Cardano, 1’den 4’e kadar olan dalgaları çoktan tamamladı ve şu anda beşinci ve son dalganın ortasında. Jason Pizzino’nun Cardano tahminleri şu analize dayanıyor:

Dalgaların benzer şekilde oynadığını görmek beni heyecanlandırıyor. Yani bu dalga en büyüğüdür (0,10 dolardan 2,47 dolara yükseliş). Elliott’a bakıyorsanız, üçüncü dalga her zaman en büyük dalgadır. Birinci dalga (0,01 dolardan 0,17 dolara ralli) ve beşinci dalga (mevcut bacak) genellikle eşittir, olması gerekmez ama muhtemelen görebildiğimiz şey bu. Bize bazı rakamlar vermek için, sadece biraz fiyatlandırma ile spekülasyon yapacağız. Bu ikinci dalga (0,15 dolardan 0,08 dolara geri çekilme). Ve bu dördüncü dalga (2,47 dolardan 1.00 dolara düzeltme).

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!