banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Almanya, Tokenize Yatırım Fonu Hisselerini Tanıtacak

Almanya, Tokenize Yatırım Fonu Hisselerini Tanıtacak

Almanya, Tokenize Yatırım Fonu Hisselerini Tanıtacak
Almanya, Tokenize Yatırım Fonu Hisselerini Tanıtacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Federal Maliye Bakanlığı, tokenize yatırım fonu hisselerinin tanıtımı hakkında geri bildirim toplamayı amaçlayan bir kamu istişaresine başladı.

Bu kapsamda 1 Ekim 2021 tarihine kadar geri bildirim yapılabilecek.

Taslak halindeki düzenleme, yatırım fonlarının blockchain’de belirtilmiş birimler yayınlamasına izin veriyor. Bir token, düzenlenmiş bir fonun belirli sayıda hissesini temsil eder. Tokenizasyon, giriş engellerini azaltma ve idari maliyetleri azaltma gibi birçok önemli avantaj sunar.

Tokenize edilmiş yatırım fonlarını tanıtma hareketi, blockchain ve kripto varlıkların en zengin AB ülkelerinde meşru hale gelmeye başladığının son göstergelerinden bir tanesidir.

2 Ağustos’ta yürürlüğe giren yeni bir Alman yasasına göre, kurumsal odaklı fonların toplam varlıklarının %20’sine kadar kripto yatırım yapmasına izin verildi.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!