banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Gözler DOGE Canlısı Bu Meme Coin’de! Fiyatı Patlayabilir Mi?

Gözler DOGE Canlısı Bu Meme Coin’de! Fiyatı Patlayabilir Mi?

Gözler DOGE Canlısı Bu Meme Coin’de! Fiyatı Patlayabilir Mi?
Gözler DOGE Canlısı Bu Meme Coin’de! Fiyatı Patlayabilir Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok yatırımcı, son zamanlarda fiyat artışını izledikten sonra meme coin Wifedoge’nin iyi bir yatırım olup olmadığını araştırıyor. Kriptokoin.com olarak, bizde sizler için Wifedoge hakkında bilmeniz gereken detayları derledik…

Meme coin Wifedoge (WIFEDOGE) nedir?

Bir şaka para birimi olarak ortaya çıkmasına rağmen, Dogecoin birçok yatırımcıyı milyoner yaptı. Tesla CEO’su Elon Musk‘ın desteğiyle Doge fiyatı geçtiğimiz yıl yüzde 10.000’den fazla ve son beş yılda yüzde 130.000 civarında arttı. Birçok yatırımcı bir sonraki Dogecoin’i bulmaya hevesli, bu nedenle Wifedoge fiyat tahminlerine şu anda keskin bir şekilde odaklanıyorlar.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/3-1-1.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/3-1-1.jpg?fit=1024%2C555&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”555″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/09/3-1-1.jpg?resize=1024%2C555&ssl=1″ alt=”dogecoin Elon Musk Olmadan Başarıyor! Çünkü…” data-recalc-dims=”1″ />

Dogecoin’in başarısı birçok köpek temalı kripto para birimine ilham verdi. Bunlara Shiba Inu, Kishu Inu, Floki Inu ve Babydoge dahildir. Wifedoge, Doge’dan ilham alan başka bir meme coin. Kendisini Dogecoin katili olarak tanımlayan Shiba Inu’nun aksine Wifedoge, amiral lider meme coin Doge ile arkadaş canlısı. Babydoge kendisini Doge’nin oğlu olarak tanımlarken, Wifedoge de kendisine DOGE’nin eşi diyor. Bu nedenle Babydoge ve Wifedoge, lider meme coin Doge’u tamamlamaya çalışıyor.

Elon Musk Wifedoge coini destekliyor mu?

Milyarder Elon Musk, Dogecoin’in büyük bir hayranı ve onu en sevdiği kripto para birimi olarak nitelendiriyor ve dünya için standart ödeme olabileceğini tahmin ediyor. Dogecoin fiyatı genellikle Elon Musk’ın bununla ilgili tweet’lerinden sonra yükseliyor. Peki ünlü milyarder Wifedoge’u destekliyor mu?

Wifedoge ekibi, kripto arzının yüzde 5’ini Elon Musk için ayırdı. Tokenleri gelecekte Elon Musk’a bırakma planı var. Ekip, Elon Musk’ın Doge’nin karısını desteklemesini sağlamaya çalışıyor gibi görünüyor. Tesla patronu şimdiden küçük Babydoge için destek sinyali verdi. Ancak Wifedoge için bir destek gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Meme coin Wifedoge iyi bir yatırım mı?

Wifedoge fiyat tahminleri ilginizi çekebilir, çünkü bunun iyi bir yatırım olup olmadığını anlamaya çalışan yatırımcı çok… Dogecoin’e erken yatırım yapma fırsatını kaçıran ve bir sonraki köpek temalı kriptonun patlamasını bekleyen yatırımcıların gözleri şimdi Wifedoge’de. Wifedoge’un Dogecoin ile aynı değere sahip olmayı hedeflemesi olası yatırımcıları da etkileyebilir.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!