banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist “Bu Altcoin Top 5’e Girecek” Dedi ve Tarih Bile Verdi!

Analist “Bu Altcoin Top 5’e Girecek” Dedi ve Tarih Bile Verdi!

Analist “Bu Altcoin Top 5’e Girecek” Dedi ve Tarih Bile Verdi!
Analist “Bu Altcoin Top 5’e Girecek” Dedi ve Tarih Bile Verdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana, 2021’in ikinci çeyreğinde tüm zamanların en yüksek seviyesini belirleyen en son altcoin oldu. SOL fiyatı sadece 2 hafta içinde %310 artarak 41,1 dolardan 146.58 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yükseldi. Bu üç basamaklı dönüm noktası ile SOL, CoinMarketCap’te 7. sırada yer alıyor. Bir analiste göre ise SOL, önümüzdeki birkaç hafta içinde ilk 5’e girmeyi hedefliyor. İşte sebepleri…

Popüler altcoin SOL, ilk 5’e girebilecek mi?

Şu anda SOL’ün piyasa değeri 42.2 milyar dolar ve fiyat yükselmeye devam ediyor. Uzmanlara göre SOL fiyatının üst sıralarda yer almak için diğer altcoin’lerden daha iyi performans göstermesi güçlü bir olasılık. Şu anda fiyat, 144.74 dolarda. Bir analiste göre ise önümüzdeki iki hafta da aynı yükseliş devam ederse, 230 ila 235 dolar arasında kolayca ulaşılabilir.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/close-up-of-upward-arrow-and-solana-symbol-with-virtual-screen-background-stockpack-deposit-photos-scaled-1.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/close-up-of-upward-arrow-and-solana-symbol-with-virtual-screen-background-stockpack-deposit-photos-scaled-1.jpg?fit=1024%2C683&ssl=1″ loading=”lazy” src=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/close-up-of-upward-arrow-and-solana-symbol-with-virtual-screen-background-stockpack-deposit-photos-scaled-1.jpg?resize=580%2C386&ssl=1″ alt=”Solana Bugün Dev Haberi Duyurabilir!” width=”580″ height=”386″ data-recalc-dims=”1″ />

Fiyatın bu seviyelere ulaşması durumunda piyasa değeri 67 milyar dolara yükselecek. Böylece, mevcut durumda 67.1 milyar dolar ile piyasa değerine göre beşinci sırada yer alan Tether’i (USDT) yerinden edebileceği düşünülüyor.

Analist, SOL fiyatının Ekim’e kadar 240 dolara ulaşacağını tahmin ediyor

Popüler bir kripto traderı ve analist Bluntz kısa süre önce Solana’nın performansı hakkındaki görüşünü paylaştı. SOL rallisine başlamadan önce bu olasılığı öngördü. 18 Ağustos’ta bir grafik paylaşarak SOL’un modelini Binance Coin’inkiyle (BNB) karşılaştırdı. BNB’nin Mayıs ayında 600 dolara fırlayarak Ocak ayındaki 43.52 dolarlık seviyelerinden kırıldığında galip geldiğini belirtti. Bu nedenle, altcoin aynı modeli gösterdiği için SOL’da da aynı şeyin olmasını bekliyor.

$sol flipping bnb is a matter of when, not if. https://t.co/ovn0jT1P0K

— Bluntz (@SmartContracter) September 3, 2021

Analist grafiği paylaşırken, SOL’un 57.36 dolardan kırıldığını belirtti. Düz bir şekilde iki hafta içinde 140 dolara yükseldi. Analist, Solana’daki analizine işaret ederek, fiyatın Ekim ayına kadar 250 dolara yükselebileceğini tahmin etti. Kasım ayındaki hafif gerilemelerle birlikte, SOL fiyatının yıl sonuna kadar 200 dolara ulaşmasını bekliyor. Ayrıca BNB’nin bir diğer önemli direnç seviyesi olan 398.125 dolara işaret etti. Bu bölgeyi kırarsa, BNB fiyatının bir sonraki seviyeye fırlayacağını umuyor.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Solana Labs geçtiğimiz günlerde yaklaşık 314 milyon dolarlık fon topladığını duyurdu. Buna yanıt olarak Solana CEO’su Raj Gokal, ağın dApp’ler, NFT’ler, oyun ve daha fazlası aracılığıyla 1 milyar kullanıcıya ulaşmayı beklediğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!