banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Baskılar Sürüyor! Singapur’un Ardından Bu Ülke’de Binance’ı Uyarı Listesine Aldı

Baskılar Sürüyor! Singapur’un Ardından Bu Ülke’de Binance’ı Uyarı Listesine Aldı

Baskılar Sürüyor! Singapur’un Ardından Bu Ülke’de Binance’ı Uyarı Listesine Aldı
Baskılar Sürüyor! Singapur’un Ardından Bu Ülke’de Binance’ı Uyarı Listesine Aldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur’un ardından bu ülke de popüler kripto para borsası Binance’e karşı yatırımcılarda uyarıda bulundu.

13:54
3 Eylül 2021

Son dönemde ülkeler, popüler kripto para borsası Binance üzerindeki baskılarını arttırıyor. Geçtiğimiz gün Singapur’un Binance‘ı uyarı listesine aldığını duyurmasının ardından bir hamle de Güney Afrika finans gözlemcisi Mali Sektör Yönetim Otoritesi’nden (FSCA) geldi.

FSCA Binance’e Karşı UyardıSingapur Binance’i Uyarı Listesine Aldı FSCA Binance’e Karşı Uyardı Güney Afrika finans gözlemcisi Mali Sektör Yönetim Otoritesi (FSCA), dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e karşı bir uyarı yayınlamak için düzenleyiciler listesine katıldı. FSCA tarafından yayınlanan 3 Eylül tarihli bir kamu duyurusunda, Binance’in kripto para birimleri ile ilgilenen trader’lar arasında herhangi bir hizmet sunmak için yetkilendirilmediğinden dolayı yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini bildirdi. Mali Sektör Yönetim Otoritesi tarafından yayınlanan duyurunun içeriği şu şekilde; Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. FSCA, Seyşeller’de bulunan uluslararası bir şirket olan BİNANCE Group‘un, Güney Afrika halkının kripto para borsasına erişmek için katılabileceği bir telegram grubuna sahip olduğu bilgisini aldı. FSCA, bu kuruluşun herhangi bir finansal hizmet veya işletme sağlama yetkisine sahip olmamasına ek olarak, kripto ile ilgili yatırımların şu anda FSCA veya Güney Afrika’daki herhangi bir kuruluş tarafından düzenlenmediğine dikkat çekmektedir. Sonuç olarak, bir şeyler ters giderse, paranızı geri almanız pek olası değildir ve kimseye karşı başvurmanız mümkün olmayacaktır. Singapur Binance’i Uyarı Listesine Aldı FSCA’dan gelen uyarı, Singapur‘un düzenleyici gözlemcisi MAS’ın Binance.com’u yatırımcı uyarı listesine koymasından sadece bir gün sonra geldi. Ülkenin merkez bankası ve mali düzenleyicisi olan Singapur Para Otoritesi (MAS), kripto borsası Binance.com‘u yatırımcı uyarı listesine aldığını duyurdu. Buna ek olarak bugüne kadar bir düzineden fazla ülke, dünyanın önde gelen kripto borsasına karşı bir tür düzenleyici uyarı yayınladı. Her şey ilk olarak Japonya’nın ÖSO uyarısı ile başladı ve  Tayland, Birleşik Krallık, Cayman Adaları, Hong Kong, İtalya ve diğer birkaç ülkeden Binance borsasına ardı ardına uyarılar geldi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!