banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Son Dakika: Twitter Hesapları Kripto Cüzdanı Mı Oluyor? Geliştiriciler Görüntüleri Sızdırdı!

Son Dakika: Twitter Hesapları Kripto Cüzdanı Mı Oluyor? Geliştiriciler Görüntüleri Sızdırdı!

Son Dakika: Twitter Hesapları Kripto Cüzdanı Mı Oluyor? Geliştiriciler Görüntüleri Sızdırdı!
Son Dakika: Twitter Hesapları Kripto Cüzdanı Mı Oluyor? Geliştiriciler Görüntüleri Sızdırdı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bütünleşik cüzdan haberiyle birlikte Bitcoin (BTC) yükselişe geçti.

23:12
2 Eylül 2021

Twitter üzerinden @alex193a tarafından paylaşılan görsellere ve iddiaya göre Twitter hesabına sahip olan tüm kullanıcılar bütünleşik bir kripto cüzdanına da sahip olacak. Strike hesabı bağlamadan kullanılabilen bu özellik sayesinde Twitter hesabınızda Bitcoin ve Ethereum tutabileceksiniz.

Twitter Bütünleşik Kripto CüzdanıBitcoin (BTC) Twitter Bütünleşik Kripto Cüzdanı Sızdırılan görüntülere göre Strike hesabı bağlamadan Twitter üyeliği cüzdan gibi kullanılabiliyor. Uzun süredir Twitter’ın kullanıcılara bir bağış özelliği açacağı konuşuluyordu. Bağış yapmak isteyen kullanıcıların kripto paraları da kullanabilmesini isteyen Twitter CEO’su Jack Dorsey bu iddiaları teyit etti. Paylaşılan görsellere göre Cash App, Patreon, Paypal ödeme seçeneklerinin yanı sıra Bitcoin ve Ethereum’da profillere tanımlanabilecek. Bitcoin Lightning Network ile çalışacak ödemeler anlık ve düşük maliyetle gönderilebilecek. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bitcoin ve Ethereum cüzdan adresleri aşağıdaki görselde bulunan bölümden eklenebilecek. Görsellerde cüzdan detayına değinilmiyor ancak Strike hesabı bağlamadan cüzdan eklenebilmesi bağış yapacak kullanıcıların direkt olarak Twitter hesaplarındaki bakiyeyi gönderme ihtimalini akıllara getirdi. Yani hiçbir aracı olmadan direkt olarak Twitter hesabınızdan kripto para transferi yapabilirsiniz. Elbette bu konunun detaylarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Bitcoin (BTC) Haberin dolaşıma girmesiyle birlikte Bitcoin (BTC) 49.200 seviyelerinden 49.600 dolara kadar yükseldi. Gün içinde 50.000 doların üzerine çıkan fiyat bu seviyeyi destek olarak koruyamadığı için düşüşe geçti. Ancak kısa süreli düşüş 49.200 seviyesinin üzerinde şimdilik tutunmuş görünüyor. Özellikle Twitter tarafından bu konuyla alakalı yapılacak bir açıklama daha güçlü yukarı test için momentum oluşturabilir. Hali hazırda yaklaşık 200 milyon aktif kullanıcısı bulunan Twitter birçok ülkenin nüfusundan daha kalabalık. Böylesi büyük bir kitlenin kripto ile ilk defa Twitter aracılığıyla tanışması son derece etkileyici olacaktır. Jack Dorsey daha önce birçok kez Twitter ve Square’in kendisine ihtiyacı olmasa Bitcoin geliştiricisi olmak isteyeceğini açıklamıştı. Kripto paralara ve özellikle Bitcoin’e ciddi anlamda bağı olan Jack Dorsey’in böyle bir adım atması uzun süredir bekleniyordu. Ancak yayınlanan görsellere bakılırsa bağış sisteminin bütünleşik kripto cüzdanını da peşi sıra getirme ihtimali bulunuyor. Paypal ve diğer ödeme seçeneklerinde aracı kurumlar ödemeleri yürütürken, Bitcoin ödemelerinde Twitter’ın aracı olacağı birçok kez söylenmişti. Bitcoin Lightning Network kanalından yapılacak ödemelerin hesaplara cüzdan özelliği getirip getirmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak şimdilik profillere kripto cüzdanlarının tanımlanabildiği kesinleşmiş gibi görünüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!