banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İşte Ağustos’ta Kâr Kralı olan 10 Altcoin

İşte Ağustos’ta Kâr Kralı olan 10 Altcoin

İşte Ağustos’ta Kâr Kralı olan 10 Altcoin
İşte Ağustos’ta Kâr Kralı olan 10 Altcoin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos, kripto para piyasası için son derece kazançlı bir ay oldu. Bitcoin (BTC) %17 artarken, çok sayıda altcoin projesi üç haneli büyüme oranları kaydetti. Şimdi, Bitcoin’in en durgun zamanlarını yaşadığı Eylül ayında ilerlerken, son 4 haftanın kar kralı olan 10 kripto para birimine göz atıyoruz. İlk sırayı Solana’yı geride bırakan TrueFi (TRU) kapıyor…

TrueFi (TRU) – %234.3Solana (SOL) – %221.4Keep3rV1 (KP3R) – %194.1CertiK (CTK) – %155.6Coti Network (COTI) – %148.4Audius (AUDIO) – %127.4Near Protocol (NEAR) – %123.9Trust Wallet Token (TWT) – %120.0Loopring (LRC) – %119.2Serum (SRM) – %115.3

Altcoin TrueFi (TRU), Ağustos ayını %234.3 karla kapattı

5 Ağustos’ta TRU, büyük bir yükselişe kapılan mum çubuğunun ortasında patladı ve ATH fiyatı olan 1 dolara ulaştı. Keskin bir düşüşün ardından, 12 Ağustos’ta ATH fiyatı olan 1.06 dolara yol açan başka bir yukarı hareket başlattı. Her iki zirve de 0.952 dolarlık 1.61 Fib geri çekilme direnç seviyesine çok yakın yapıldı. O zamandan beri TRU aşağı doğru hareket ediyor. Bununla birlikte, tüm yukarı hareketi ölçerken aynı zamanda 0.618 Fib geri çekilme destek seviyesi olan 0.47 dolar yatay destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Bunu yaptığı sürece, bize analizleriyle eşlik edecek kripto uzmanı Valdrin Tahiri’ye göre eğilim yükseliş olarak kabul edilebilir.

Solana (SOL) %221.4 ile en çok konuşulan altcoin oldu

SOL, 21 Temmuz’dan bu yana hızlı bir şekilde yükseliyor. 21 Ağustos’ta, ATH fiyatı olan 82 dolara ulaştı. Hafif bir düşüşün ardından yukarı hareketine devam etti ve 31 Ağustos’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 120.5 dolara ulaştı. Şu anda SOL, düşüşün en son kısmını ölçerken 2.61 harici Fib geri çekilme direnci seviyesinde işlem görüyor. Analiste göre bu alan direnç görevi görebilir. SOL kırılmayı başarırsa, bir sonraki direnci 155 dolarda beklemektedir. Aşırı satım bölgesinde bulunan RSI’da potansiyel bir düşüş eğilimine işaret etmektedir. Bununla birlikte, MACD hala yükseliş tarafında.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!