banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İşte Eylül’de İzlemeniz Gereken 6 Kripto Para Olayı

İşte Eylül’de İzlemeniz Gereken 6 Kripto Para Olayı

İşte Eylül’de İzlemeniz Gereken 6 Kripto Para Olayı
İşte Eylül’de İzlemeniz Gereken 6 Kripto Para Olayı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Lark Davis, Eylül ayında gerçekleşecek ve patlayıcı fiyat katalizörü olabilecek en önemli 6 kripto olayını aboneleriyle paylaşıyor. Kriptokoin.com olarak sizler için derledik.

Kripto para için Kusama kitle kredisi neden önemli?

Lark Davis’e göre, Eylül ayındaki ilk etkinlik Kusama kitle kredisidir. Bu, 1 Eylül’de başlaması planlanan ikinci açık artırma turu. Traderlara göre, Kusama’da gerçekleşen ilk set müzayedesi inanılmaz sonuçlar verdi. Örneğin, Moonriver muazzam bir büyüme yaşadı ve yatırımcılar için 12 kat kazanç sağladı. Bu konuda Lark Davis, şunları söylüyor:

Bununla ilgili en çılgın şey, bağlanma süresinin sonunda Kusama’nızı geri almanızdır. Böylece müzayedeye katılarak bu büyük kârları elde edersiniz ve daha sonra KSM’nizi gelecekte geri alırsınız. Moonbeam gibi büyük oyuncuların Moonriver’ı veya Acala’nın Karura’yı piyasaya sürdüğünü gördüğümüz müzayedelerin ilk turunda yatırımcılar tarafından inanılmaz miktarda para kazanıldı.

Bored Ape Yacht Club NFT

Bored Ape Yacht Club NFT, Sotheby’s’de açık artırmaya çıkarılacak. Lark Davis’e göre Sotheby’s, NFT satan iş dünyasının en büyük isimlerinden biri. Özellikle Sotheby’s, 2 Eylül’den itibaren 13,5 milyon ABD Doları ile 20 milyon ABD Doları arasında bir getirisi olması beklenen bir dizi bilgisayar tarafından oluşturulan maymun temalı avatar olan Bored Ape Yacht Club’ın iki lotluk özel, dönüştürülemeyen tokenlerinin çevrimiçi satışına ev sahipliği yapıyor.

Bu arada Cumartesi günü, BAYC 10.000 Mutant Maymun NFT’sinden oluşan yeni bir partiyi tanıttı ve bir saat içinde tükenerek toplam 93 milyon ABD Doları hasılata ulaştı. Curry’nin bunlardan biri için 180.000 ABD Doları ödediği bildirildi. Bored Ape Yacht Club NFT’leri, Haziran 2017’de yazılım geliştiricileri Matt Hall ve John Watkinson tarafından oluşturulan algoritmalar aracılığıyla rastgele oluşturulan bir dizi pikselli karakter olan Cryptopunks ile eşdeğer olarak en popüler dijital koleksiyonlardan biri haline geldi.

Kripto para Terra için Columbus-5 geliyor

Columbus-5, Terra ekosisteminin merakla beklenen ana ağ yükseltmesi ve 9 Eylül’de gerçekleşeceği söyleniyor. Traderlara göre, bu Terra Blockchain’de bugüne kadarki en önemli yükseltme olacak. Konuya ilişkin olarak Lark Davis, şu yorumu yapıyor:

London Hard Fork ve EIP-1559, Ethereum için ne ise Columbus-5 Terra için odur. Terra’nın entegrasyonu ana akıma ulaşmak için bir yol haritası olarak gördüğünü söylemek yanlış olmaz.

Kripto para

Analist Phoebe L, Columbus-5’in piyasaya sürülmesinden sonra, LUNA stakerlarının stake ödüllerinin arttığını görmesi gerektiğini ve UST’nin benimsenmesi arttıkça ve LUNA yandıkça, LUNA’nın değerinin artacağını ve bu nedenle LUNA stake ödüllerinin onunla birlikte ölçekleneceğini düşünüyor.

Cardano Alonzo’nun tanıtımı

Akıllı sözleşme güncellemesi, IOHK’nın onayladığı Cardano Alonzo Hard Fork’unda 12 Eylül’de yapılacak. Testnet Hard Fork’u ise, 1 Eylül’den başlayarak birkaç hafta önce gerçekleşecek. Lark Davis şu açıklamayı yapıyor:

Cardano’nun Alonzo güncellemesi, ağı tam kapasiteye çok daha yaklaştırıyor.

FED

Altyapı tasarısı

Merkezciler, Senato’dan geçen altyapı planının hızlı bir şekilde onaylanması için bastırarak Demokratların ekonomik gündemini raydan çıkarmakla tehdit ettikten sonra, parti liderleri planı 27 Eylül’e kadar oylamaya söz verdiler. Tedbir, Demokrat bütçe kararını almadan önce Meclisi iki partili planı düşünmeye iten dokuz merkezci Demokrat’ı yatıştırmayı amaçlayan altyapı tasarısını 27 Eylül’e kadar oylamak için bağlayıcı olmayan bir taahhüt içeriyor. Oylama, Demokratların Salı günü en kısa sürede geçirmeyi hedefledikleri kapsamlı bir oy hakları yasasını da ilerletiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!