banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. SEC, BitConnect Kurucusuna Dolandırıcılık Sebebiyle Dava Açtı

SEC, BitConnect Kurucusuna Dolandırıcılık Sebebiyle Dava Açtı

SEC, BitConnect Kurucusuna Dolandırıcılık Sebebiyle Dava Açtı
SEC, BitConnect Kurucusuna Dolandırıcılık Sebebiyle Dava Açtı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dolandırıcılık suçlamaları iddiasıyla BitConnect ve kurucusu Satish Kumbhani’nin yanı sıra ABD merkezli bir organizatör Glenn Arcaro’ya dava açtı.

SEC, perakende yatırımcılara 2 milyar dolar değerinde kripto para satmak için komisyon tabanlı destekçilerden oluşan bir ağ kullanan küresel bir operasyon olan BitConnect’i bir Ponzi şeması olmakla suçladı.

SEC, şirketin müşteri fonlarına yatırım yapmak yerine “yatırımcıların fonlarını kendileri tarafından kontrol edilen dijital cüzdan adreslerine, ABD’deki en büyük destekçileri, davalı Glenn Arcaro ve diğerlerine aktardığını” iddia ediyor.

Daha önce de BitConnect destekçileri, iddia edilen dolandırıcılıktaki rolleri nedeniyle SEC tarafından dava edilmişlerdi. Kumbhani ve Arcaro, daha önce BitConnect’in dolandırıcılık suçlamaları ile ilgili suçlanmamıştı.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!