banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzmanlar İşareti Verdi: Yatırımcılar Eylül Ayında Bu Altcoin’leri Es Geçmemeli

Uzmanlar İşareti Verdi: Yatırımcılar Eylül Ayında Bu Altcoin’leri Es Geçmemeli

Uzmanlar İşareti Verdi: Yatırımcılar Eylül Ayında Bu Altcoin’leri Es Geçmemeli
Uzmanlar İşareti Verdi: Yatırımcılar Eylül Ayında Bu Altcoin’leri Es Geçmemeli
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistler, eylül ayında takip edilmesi gereken altcoin’leri sıraladı.

19:00
1 Eylül 2021

Kripto para piyasası yatırımcıları, 11.000’i aşkın altcoin’in arasından seçimlerini gerçekleştirip işlemlerini yapıyor. Ancak uzmanlar ve analistlerin derin incelemeleri sonucunda öne çıkan kripto paralara yatırım seçeneği her zaman ön planda tutulmuştur. Eylül ayında takip edilmesi gereken kripto paraları sizler için derledik.

Cardano (ADA)OMG NetworkHelium (HNT)VeChain Cardano (ADA) Cardano fiyatı ağustos ayında %100’ün üzerinde arttı ancak popüler platform için eylül ayı büyük beklentilerle dolu. 12 Eylül’de Cardano’nun akıllı sözleşme işlevini hizmete sunması bekleniyor. 25-26 Eylül tarihlerinde Cardano Zirvesi’nde bir dizi sanal ve canlı etkinlik gerçekleştirilecek. Cardano’nun bu ayki gelişmeleri kısa vadede daha fazla kazanca yol açabilir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Eleştirmenler uzun vadede Cardano’yu, araştırma odaklı yaklaşımının yavaş olduğunu belirtse de kripto dünyasındaki heyecan verici girişimlerinden biri olarak tanımlıyor. Cardano, hali hazırda Afrika’da birkaç projede operasyonlar yürütüyor. OMG Network OMG Network, son dönemde dijital ödeme alanında önemli adımlar atıyor. Doğrudan bankalarla çalışan OMG, hem geleneksel bankacılık hizmetleri hem de bu hizmetlere erişimi olmayanlara hitap eden ürünler üretmeyi amaçlıyor. OMG’nin stratejik ortağı Enya, yeni nesil katman 2 çözümü olarak tanımladığı Boba Network’ü piyasaya sürdü. Boba düşük işlem ücreti ile saniyede binlerce işlem gerçekleştirmeyi vaat ediyor. Eskiden OmiseGo olarak tanıtılan OMG, geneleksel paradan kripto para birimlerine ve ödül puanlarını kolayca transfer etmek için kullanılabilen bir cüzdan oluşturmayı hedefliyor. Sonuç olarak OMG, göz önünde bulundurulması gereken projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Helium (HNT) Helium, geleneksel telekom altyapısıyla düşük maliyetli dünya çapında 5G sağlayan bir projedir. Güçlü bir konsept ve blok zinciri teknolojisi ile kripto para birimlerinin günlük sorunları nasıl çözebileceğinin harika bir örneği olarak yorumlanıyor. Helium, evinizdeki kablosuz yönlendiriciye benzer ancak çok daha güçlüdür. LongFi olarak adlandırılan cihazlar sıradan bir yönlendiriciden 200 kat daha uzağa ulaşabilirler. Bireyler evlerinde veya ofislerin Helium noktaları kurabilir ve daha fazla kablosuz kapsama alanı sağlamanın ödülü olarak HNT kazanabilirler. Birçoğu ABD olmakla birlikte dünyada neredeyse 150.000 etkin nokta bulunuyor. Bununla birlikte şirket ağustos ayında 100 milyon dolarlık yatırım aldı. VeChain VeChain, Blockchain teknolojisinin neleri başarabileceğini göstermeye devam ediyor. VeChain, ağustos ayında %40 artış yakaladı. VET, operasyonlarını iyileştirmek ve tedarik zincirindeki her aşamayı izlemek için blok zinciri teknolojisi kullanır. VeChain, gıda ürünlerinin üretim ve dağıtım süreci aşamaları için Walmart ile birlikte çalışıyor. VeChain, 2021 yılı boğa koşusunda önemli performans ortaya koyan altcoin’lerden biri olmayı başarmıştı. Altyapısı ve birlikte çalıştığı büyük isimler değerlendirildiğinde bu ay mutlaka takip edilmesi gereken kripto paralar listesinde VET üst sıralarda yer alıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!