banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Bu Altcoinden Balinalar 15 Milyon Dolarlık Alım Yaptı! 5,4 Dolar Olur Mu?

Bu Altcoinden Balinalar 15 Milyon Dolarlık Alım Yaptı! 5,4 Dolar Olur Mu?

Bu Altcoinden Balinalar 15 Milyon Dolarlık Alım Yaptı! 5,4 Dolar Olur Mu?
Bu Altcoinden Balinalar 15 Milyon Dolarlık Alım Yaptı! 5,4 Dolar Olur Mu?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özet

UNI Coin balinaları 15,5 milyon dolarlık alım yaptı. Düşüşün ardından gelen balina talebi fiyat yükselişine dair beklentiyi yansıtıyor olabilir. Kısa vadede satışlar sürerse 4 dolar tersi senaryoda 5,4 dolar test edilebilir. Piyasaya etkisi: Nötr
00:00
23 Ağustos 2023

Bitcoin fiyatı son hack haberinin ardından yazı hazırlandığı sırada negatif performansını sürdürüyordu. Fiyat 25.850 dolar ve altcoin yatırımcıları tedirgin. Diken üstünde duran yatırımcılar olası 23.500 dolar testinin altcoinlerde devasa kayıplara yol açabileceğini biliyor. Diğer taraftan balinalar popüler bir DeFi altcoini için alımlara başladı.

İçerik Rehberi

1UNI Coin YorumUNI Coin Balinaları UNI Coin Yorum Uniswap (UNI) fiyatı, Binance ve Coinbase’i çevreleyen SEC davası FUD’ı ve son yaşanan olumsuzluk nedeniyle düşmüştü. On-chain okumalar bir grup stratejik balinanın düşüşü satın aldığını gösteriyor ve bu genelde fiyat yükselişine işaret eder. SEC’in Haziran 2023’te Binance ve Coinbase’e karşı açtığı dava kripto piyasalarında bir dalgalanmaya neden oldu. Ancak en önde gelen DEX‘lerden biri olan Uniswap (UNI) günlük işlem hacimlerinin 800 milyon doların üzerine çıkmasının ardından hızla en çok kazananlar listelerine tırmandı. Bu hacim artışı piyasa için o kadar da iyi bir sinyal değildi. Çünkü hacimi şişiren şey satıcılardan gelen emirler oldu. Santiment tarafından derlenen on chain verilerine göre, Uniswap’in kullanıcı edinme oranı son zamanlarda iki ayın en düşük seviyesine geriledi. Aşağıda gösterildiği gibi, Uniswap 21 Ağustos’ta yalnızca 185 yeni adres kaydetti. Özellikle, Uniswap Ağ Büyümesinin bu seviyeye en son düştüğü tarih, SEC’in Binance ve Coinbase’e karşı açtığı davaları duyurmasından sadece birkaç gün önceydi. Görünüşe göre, UNI Ağ Büyümesinin 2 ayın en düşük seviyesine gerilemesi Uniswap kullanıcı kazanımındaki düşüşün Ağustos ayında CEX’lerin yeniden canlanmasıyla bağlantılı olabileceğine işaret ediyor. Bu durum devam ederse UNI düşüşü devam edebilir. UNI Coin Balinaları Popüler altcoinin karşı karşıya kaldığı ters rüzgarlara rağmen stratejik bir balina kümesi direnç gösterdi. On-chain veriler 100.000 ila 1 milyon UNI tokenı tutan bir grup kripto balinasının 13 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri arasında düşüşü satın aldığını söylüyor. Fiyat yüzde 25 oranında erirken balinalar birikimlerini 3,25 milyon UNI artırdı. Mevcut 4,7 dolarlık fiyatla balinaların toplamda 15,5 milyon dolarlık alım yaptığı görünüyor. Balinaların fiyat düşüşü sırasında bu kadar büyük bir meblağa yatırım yapması, Uniswap‘ın orta ve uzun vadeli performansına olan inançlarını da gösteriyor. Eğer BTC düşüşü sürerse fiyatın 4 dolara kadar gerilediğini görebiliriz. Diğer taraftan genel piyasa hissiyatındaki toparlanma ve balina ilgisi fiyatı 5,4 dolar direncine taşıyabilir. Orta vadeli iyimser hedefse 7 dolar bölgesinde bulunuyor. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!