banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Kripto Piyasası: AVAX ve Chiliz Fiyatları Detaylı Grafik İnceleme

Kripto Piyasası: AVAX ve Chiliz Fiyatları Detaylı Grafik İnceleme

Kripto Piyasası: AVAX ve Chiliz Fiyatları Detaylı Grafik İnceleme
Kripto Piyasası: AVAX ve Chiliz Fiyatları Detaylı Grafik İnceleme
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özet

Bitcoin, 31.500 dolar seviyesini aşamamış ve düşük volatilite ile dikkat çekiyor. Şu anda 26.000 dolar seviyesi kritik bir destek noktası olarak önem taşıyor. AVAX için günlük grafik, fiyatın EMA 200 direnci ile karşılaşmasının düşüşünü tetiklediğini gösteriyor. Ancak düşük hacim ve volatilite nedeniyle herhangi bir formasyon belirlenemiyor. Chiliz, yatırımcılarını memnun edemedi ve ralli beklentilerini karşılayamadı ancak fiyatın yükselmesi için EMA 200 seviyesinin aşılması gerekiyor. Piyasaya Etkisi: Nötr
17:30
22 Ağustos 2023

Temmuz ayında 31.500 dolar seviyesini aşamayan ve düşük volatilite seviyesiyle tarihe geçen Bitcoin için şu sıralar 26.000 dolar seviyesi büyük bir önem arz ediyor. Büyük düşüşten önce de borsalarda yaşanan hacimsiz dönemlere şimdi de korku endeksinin yükselmesi hem yatırımcıları hem de analistleri düşündürmeye devam ediyor. Bitcoin tarafında görülecek olan bir yükselme altcoinleri de ciddi oranda etkileyebilir. Bu yazımızda Avax ve Chiliz grafiklerini inceleyeceğiz. Avax Grafik Analizi 17 Temmuz’da yaşanan yükselişte fiyatın günlük EMA 200 ortalamasında dirençle karşılaması AVAX fiyatının düşüşünü tetikleyen ilk etken olarak dikkat çekiyor. Hacimsiz ve volatilite seviyesi düşük olan piyasadan oldukça etkilenen AVAX için günlük grafikte herhangi bir formasyon oluşumundan söz edilemiyor. Tüm bunların ardından hafta sonu yaşanan düşüşten sonra fiyatın önemli bir destek noktası olan 10.01 dolar noktasından yukarı yönlü hareketinde günlük EMA 21 seviyesi ciddi bir engel olarak karşımıza çıkıyor. Avax destek noktası için şimdilik sadece 10,01 dolar seviyesini belirleyebiliriz. Bu seviyenin altına 2 yıldır düşmeyen AVAX için olası bir düşüş senaryosu ciddi kayıplara yol açabilir. Direnç noktaları ise sırasıyla; 10,55 / 11,08 / 11,71 ve 12,98 seviyeleridir. Olası bir mini ralli için geçilmesi gereken direnç noktası ise EMA 200 ortalaması olan 15,35 dolar seviyesidir.

İçerik Rehberi

1Chiliz Grafik Analizi Chiliz Grafik Analizi Piyasaya sunulan Chiliz Layer-1 ağı ile dikkat çeken bir gelişmeyle yaza başlayan Chiliz için istenilen fiyat performansı gerçekleşmedi. Boğa sezonunda yaptığı ralli ile herkesin dikkatini çeken ve birçok dünya devi futbol kulübünün fan token altyapı sağlayıcısı olan Chiliz, yatırımcılarını henüz mutlu edemedi. Günlük grafikte 0,0705 ve 0,0837 dolar seviyeleri arasında neredeyse 3 ay boyunca akümüle olan fiyat son gelişmelerin ardından aşağı kırarak ralli hayalini bir başka sefere bıraktı. Herhangi bir formasyondan söz edilemeyen grafikte destek seviyeleri 0,0635 ve 0,0584 dolar seviyeleridir. Direnç noktaları ise sırasıyla 0,0666 / 0,0718 ve 0,0837 dolar seviyeleridir. Fiyat tarafında bir ralliden söz etmek için ise günlük EMA 200 seviyesi olan 0,1042 dolar seviyesinin geçilmesi gerekiyor. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!