banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analistler: Bitcoin ve Ethereum’un Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

Analistler: Bitcoin ve Ethereum’un Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

Analistler: Bitcoin ve Ethereum’un Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!
Analistler: Bitcoin ve Ethereum’un Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve Ethereum, piyasanın geri kalanına göre durgun, ancak analistlere göre, her iki varlık da büyük bir hamle yapmaya hazır gibi görünüyor.

Bitcoin ve Ethereum durgun ve eğilimlerinin yönü için hiçbir işaret göstermediler.Bollinger bantları günlük grafikte sıkışırken, yüksek bir oynaklık dönemi yakın görünüyor.Fibonacci geri çekilme göstergesi, BTC ve ETH‘nin ilgili yükseliş trendlerini sürdürmek için ne yapması gerektiğini ortaya koyuyor

Piyasa değerine göre ilk iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum, diğer düşük sermayeli kripto para birimleri yükselirken konsolide olmaya devam ediyor. İlgi değişse de analistlere göre, bazı ölçümler BTC ve ETH’nin büyük bir fiyat hareketi için hazır olduğunu gösteriyor. 

Bitcoin ve Ethereum volatiliteye hazır! Peki siz?

Bitcoin ve Ethereum, bir sonraki adımda nereye gittiklerine dair net bir gösterge sağlamadan durgun kaldı. Bu arada Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Solana, Terra ve Avalanche gibi düşük sermayeli kripto para birimleri yükseliyor. Birçok kripto para, tüm zamanların en yüksek seviyelerini elde ederken fiyat keşif moduna girdi. Bu tür kayda değer fiyat hareketi, yatırımcılar arasında bir “açgözlülük” duygusu oluşturdu ve bazılarının yeni bir “altcoin sezonunun” başladığını öne sürmesine yol açtı. 

Kaynak: TradingView

BTC’yi genel direncin ötesine iten satın alma siparişlerinde bir artış analistlere göre, 57.000 dolara, hatta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 65.000 dolara doğru bir artışa neden olabilir. Öte yandan analistlere göre, destek olarak kalıcı şekilde 47.000 doları kaybetmek, önde gelen kripto para birimini 42.500 dolar veya 37.300 dolara gönderen bir satışla sonuçlanabilir. 

Usta isimlere göre, BTC ve ETH’nin sıradaki adımı yakın!

Ethereum da belirsizlik gösterdi, ancak Bollinger bantlarının daralması, oynaklıkta bir artış olduğunu gösteriyor. 3.360 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde belirleyici bir hareket analistlere göre, ETH’nin 3.750 dolara yükselmesi veya önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini yeniden test etmesini sağlayabilir. Ancak satış siparişleri birikirse analistlere göre, ETH 3.000 dolarlık destek seviyesini kesebilir ve 2.700 dolara veya 2.300 dolara düşebilir. 

Kaynak: TradingView

Kripto para meraklıları, Bitcoin ve Ethereum’un direnci veya desteği aşmasını beklerken, sektördeki en önde gelen isimlerden bazıları iyimserliğini koruyor. On-chain analist Will Clemente, “Bitcoin tarihindeki en güçlü on-chain birikimin” şu anda gerçekleştiğini savunuyor. Benzer şekilde ekonomist Efe Bulduk, Ethereum’un borsalardaki arzının “sıcak bir yaz gününde maraton koşan bir atlet gibi eridiği” için arz şokuna hazır olduğuna inanıyor. Şimdi analistlere göre, Bitcoin ve Ethereum’un büyük bir hamle yapması an meselesi gibi görünüyor. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!