banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Dikkat! Yüzde 543 Artış! Roketleri Ateşleyen Altcoin Son Durum!

Dikkat! Yüzde 543 Artış! Roketleri Ateşleyen Altcoin Son Durum!

Dikkat! Yüzde 543 Artış! Roketleri Ateşleyen Altcoin Son Durum!
Dikkat! Yüzde 543 Artış! Roketleri Ateşleyen Altcoin Son Durum!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özet

– Analist, Chainlink’in uzun bir birikim döneminden sonra %50’den fazla artabileceğini belirtti.- Uzmana göre, Chainlink 5 ila 9,50 dolar arasında konsolide olurken, ralli başlamadan önce daha yüksek-düşük bir yükseliş düzeni oluşturabilir.- Ayrıca analist, Injective için iki olası dip satın alma senaryosu olduğunu ve yüksek direnç seviyesinin 10 dolar olduğunu ifade etti.- Piyasa etkisi: Pozitif
19:10
4 Ağustos 2023

Geniş çapta takip edilen bir kripto para analisti, Chainlink‘in (LINK) uzun bir birikim dönemine katlandıktan sonra artık yükselmeye hazır olduğunu ileri sürdü. Yılbaşından bu yana yüzde 543 oranında yükseliş kaydeden kripto para biriminde beklentiler ne yönde? Kıdemli analist kritik açıklamalarda bulundu.

İçerik Rehberi

1LINK’te Ralli Beklentisi!INJ Coin Yorumu! LINK’te Ralli Beklentisi! Uzman kripto para analisti Michael van de Poppe YouTube üzerinden yaptığı açıklamalarda merkezi olmayan kripto para ağı Chainlink’in mevcut değerinden %50’den fazla artabileceğini söyledi. Analiste göre, Chainlink yaklaşık 450 gün boyunca 5 ila 9,50 dolar aralığında işlem gördü ve şimdi konsolide oluyor. LINK’in rallileri yükseliş hareketine başlamadan önce daha yüksek-düşük bir yükseliş düzeni oluşturmak için düşeceğini tahmin etti. Kripto para analisti açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

6.75 dolardaki bölge, uzun pozisyonlar için çok önemli bir bölge. Ve sonra 11 dolara doğru koşacağımızı varsayıyorum.

Chainlink, son 24 saat içinde %2,6 oranında bir düşüşle bu yazı kaleme alındığında 7,22 dolar seviyesinden işlem görüyor. INJ Coin Yorumu! Michael Van de Poppe ayrıca merkezi olmayan finans (DeFi) türev borsası Injective’i (INJ) ele alıyor. Uzman isim altcoin için iki olası dip satın alma senaryosu olduğunu öne sürdü. Analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Oldukça önemli bir artış gördük ve bu nedenle 10 dolar net direnç haline geldi. Peki, şu anda neye bakıyoruz? Burada 5,40 dolar gibi düşük bir aralıkta görünüyoruz. Aradaki bir giriş bölgesidir. 7 dolarda sahip olduğumuz alan, daha yüksek zaman diliminde başka bir giriş noktasıdır. Bence bunlar dip bölgeleri ve aynı zamanda buradaki yüksek 10 dolar yükseliş, 14 doları geçen bir devam durumuna bakacağımıza dair bir argüman oluşturuyor.

Injective yazı kaleme alındığında Ocak 2023 tarihinde 1,27 dolardan %543 artışla 8,17 dolar seviyesinde işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!