banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Cantering Clark: Boğada Bu Altcoin Çok Kazandırır! Peki Bitcoin (BTC) Yorumu Ne?

Cantering Clark: Boğada Bu Altcoin Çok Kazandırır! Peki Bitcoin (BTC) Yorumu Ne?

Cantering Clark: Boğada Bu Altcoin Çok Kazandırır! Peki Bitcoin (BTC) Yorumu Ne?
Cantering Clark: Boğada Bu Altcoin Çok Kazandırır! Peki Bitcoin (BTC) Yorumu Ne?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özet

Clark UNI Coin fiyatının artık yükselişe hazır olduğunu söylüyor.Kripto yorumcusuna göre popüler DeFi altcoini boğa sezonunda ciddi yükselişler yaşayacak.Ünlü analiste göre Ağustos ayında büyük hareketler göremeyeceğiz ve BTC 26.000 dolarlı fiyatlara düşmeyecek.Piyasaya etkisi: Nötr
22:30
1 Ağustos 2023

Bitcoin fiyatı yeniden 29.250 doları aştı ancak yazı hazırlandığı sırada bunun kalıcı olup olmayacağı belirsizdi. Diğer taraftan kripto yatırımcıları tarafından yakından izlenen ünlü kripto yorumcusu Clark popüler Ethereum altcoini ve BTC hakkında açıklamalarda bulundu. Kıdemli piyasa analistinin son yorumları ses getirecek cinsten.

İçerik Rehberi

1UniSwap (UNI) GeleceğiBitcoin Uzman Yorumu UniSwap (UNI) Geleceği Cantering Clark olarak da bilinen ünlü kripto yorumcusu DeFi altcoini Uniswap (UNI)’ın yukarı yönlü bir hareket için hazırlanıyor olabileceğini söylüyor. Trader’a göre UNI bir yükseliş trendine başlamaya hazır olabileceğini gösteren sinyaller veriyor.

UNI‘nin blue-chip statüsünde olduğunu düşünüyorum. Oldukça güçlü bir altcoin ve biraz satın almaya başlayacağım. 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde ve haftalık momentum osilatörleri toparlanmaya başlıyor.”

Uniswap, son 24 saatte %1,54 artışla yazım sırasında 6,54 dolardan işlem görüyor. Bitcoin Uzman Yorumu BTC‘nin önemli bir düzeltmeye tanık olacağına dair önceki tahmininin şu an olası görünmediğini söyleyen Clark büyük bir fiyat katalizörü bekliyor. Eğer sürpriz şekilde Spot Bitcoin ETF hakkında olumlu bir SEC adımı görmezsek Bitcoin fiyatında bu ay da etkileyici bir yükseliş olmayacak.

“Synquote’taki (alım satım opsiyonları platformu) Ağustos BTC satımlarım boşa gitmiş gibi hissediyorum. 26.000 dolara bir dokunuş beklemiyorum ama sadece volatilite ve riskin yeniden fiyatlanacağını umuyorum ve bazı aşırı fiyat tepkileri sırasında dışarıda kalabilirim. İlk ETF tarihine kadar fazla bir şey beklemek için çok fazla neden yok ve spot satıcıların çılgınlar gibi alım yapması için aşırı ısınmış türev pozisyonları veya isteklilik yok gibi görünüyor.”

Trader ayrıca BTC’nin mevcut volatilite seviyesinin son yılların en düşük yüzdesi olan %34,16 olduğunu gösteren Bitcoin zımni volatilite endeksini de yakından takip ediyor.

“Fazla rehavete kapılmayın. Volatilite sıkışması bir noktada volatilite genişlemesine yol açar.”

Cantering Clark, Bitcoin’in volatilitesinin her seferinde önemli kırılmalara neden olduğunu söylüyor. Ancak bunun içinde bulunduğumuz ayda olacağından emin değil. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!