banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Son Dakika: Yüzde 90 Düştü! Kurucusu Altcoini Sıfıra Gönderiyor!

Son Dakika: Yüzde 90 Düştü! Kurucusu Altcoini Sıfıra Gönderiyor!

Son Dakika: Yüzde 90 Düştü! Kurucusu Altcoini Sıfıra Gönderiyor!
Son Dakika: Yüzde 90 Düştü! Kurucusu Altcoini Sıfıra Gönderiyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özet

Coinbase ile bağlantılı olduğu iddia ediliyordu ve BALD Token fiyatı yüzde 30 bin yükseldi.Ancak bugün token ihraççısı tüm likiditeyi çekti.BALD Token fiyatı yüzde 90 oranında düştü.Piyasaya etkisi: Negatif
16:20
31 Temmuz 2023

Coinbase ile bağlantılı olduğu iddiasıyla devasa yükseliş yaşayan ve birkaç gündür gündem olan altcoin can yaktı. Bugün zirveyi gören fiyat yaklaşık yüzde 30 bin oranında yükselmişti. Ancak zirveyi gördükten sonra token ihraççısının tüm likiditeyi çekmesiyle şimdi yüzde 90 eridi.

İçerik Rehberi

1BALD Token Neden Düştü? BALD Token Neden Düştü? Pazar günü BASE ağındaki tokenlerin popülerliği önemli ölçüde artmıştı. Bu dolandırıcıların da iştahını kabarttı. Verilere göre, Base ağında yeni piyasaya sürülen bald (BALD) tokenları Pazartesi günü zirve yaptıktan sonra, tokenin dağıtıcısının milyonlarca dolar değerinde likiditeyi kaldırmasıyla %90’a varan oranda düştü. BALD bugün erken saatlerde 32 milyon dolara kadar likiditeye sahipti. Ancak, geliştirici görünüşe göre milyonlarca dolarlık likiditeyi çekti ve fiyat 0,09 dolardan 0,01 dolara kadar düştü. Az sayıda yatırımcının ilgisiyle fiyat yazı hazırlandığı sırada yeniden 0,04 dolara toparlanmış görünüyor. OP Stack üzerinde kripto borsası Coinbase tarafından inşa edilen Base, Ocak ayında test ağını başlattı ve Temmuz ayı ortasında Base’e geliştiriciler başvuru yapmaya başladı. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!