banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. NFT Çılgınlığı Devam Ediyor Tam 3 Milyar Dolara Ulaştı!

NFT Çılgınlığı Devam Ediyor Tam 3 Milyar Dolara Ulaştı!

NFT Çılgınlığı Devam Ediyor Tam 3 Milyar Dolara Ulaştı!
NFT Çılgınlığı Devam Ediyor Tam 3 Milyar Dolara Ulaştı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT henüz çok yeni bir alan olmasına rağmen rekorlara koşuyor!

22:44
30 Ağustos 2021

Visa ile 2021’in üçüncü çeyreğinde NFT talebi patlamış durumda, çok sayıda kripto para yatırımcısı NFT’leri henüz keşfediyor. Özellikle aniden fiyatını katlayan NFT’lerin böyle bir ilgiyi doğurduğu aşikar ve bugün açıklanan veriler de bunu doğruluyor. İşlem hacmindeki artış Temmuz ve Ağustos ayları arasında neredeyse 10 katı buldu.

OpenSea Aylık İşlem Hacmi 10 Kat ArttıOpenSea Pazarın En Büyük Oyuncusu Oldu OpenSea Aylık İşlem Hacmi 10 Kat Arttı NFT ticaret platformu OpenSea son birkaç aydır işlem hacmini ciddi anlamda artırdı. Temmuz ayına kıyasla işlem hacmini 10 katına çıkardı. Ağustos ayında 3 Milyar dolar işlem hacmi yakalayan platform NFT’ye olan talebin meyvelerini alıyor. Platformun günlük işlem hacmi ise 320 milyon dolarla rekor seviyeleri kısa süre önce gördü. Dune Analytics‘e göre, OpenSea, yalnızca bir ayda 1 milyon adet NFT satışına aracılık etti. Aylık işlem yapan kullanıcıların sayısı ise neredeyse çeyrek milyona ulaştı. Kripto para ekosisteminde oldukça düşük olan bu rakam daha ciddi büyüme potansiyellerinin olduğunu gösteriyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. OpenSea Pazarın En Büyük Oyuncusu Oldu Nisan ayından bu yana astronomik seviyelerde artan işlem hacmi OpenSea platformunun pazar payını da artıyor. NFT satışı yapan sistemler arasında en büyük olmayı başaran OpenSea %90’lık payına ulaştı. Satış hacmindeki kayda değer artış, piyasada devam eden NFT çılgınlığı bağlamında garip karşılanmamalıdır. İnsanlar çok fazla değerleneceği umuduyla fiyatını uygun bulduğu birçok NFT’yi sepetine atıyor. Coca-Cola, futbol takımları, Visa, Marvels Entertainment ve hatta Facebook bile NFT konusunda adımlar atıyor. Birçok sanatçı eserlerini NFT formatında satışa çıkarmak için harekete geçti. Yılın başından itibaren dünyaca ünlü müzayede şirketlerinin bu minvalde attığı adımlar olmuştu. Ancak Visa’nın geçtiğimiz hafta yayınladığı rapor büyük bir katalizör oldu. Gelişen teknolojinin hayatımızın birçok alanında alıştığımı rutinleri değiştirmesini artık normal kabul ediyoruz. Mektuplaşmalar, alışveriş ve daha birçok rutin dijital hale geldi. Aynı şekilde koleksiyon ürünleri de bundan payını alıyor. Eski eserlerin milyonlarca dolar ettiği dünyada artık eşsiz NFT’ler benzer fiyatlara satılıyor. Bazı koleksiyon sahipleri ellerinde bulunan değerli tabloları ve eserleri yok ederek onların sadece NFT versiyonlarını hayatta tutuyor. Bu gerçekten şaşırtıcı ve değişimin ne kadar hızlı gerçekleştiğini gözler önüne seriyor. Elbette kripto para piyasaları ve NFT’ler içinde ciddi riskler barındırır. Her alanda olduğu gibi burada da insanları dolandırmak isteyenler olacak değersiz eserler pompalanarak uçuk fiyatlara satılacak. Bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. İnternet sitemizde paylaşılan bilgiler hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermemektedir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!