banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Litecoin’de (LTC) Yarılanmaya 11 Gün Kaldı: Santiment Yükseliş Mi Yoksa Düşüş Mü Öngörüyor?

Litecoin’de (LTC) Yarılanmaya 11 Gün Kaldı: Santiment Yükseliş Mi Yoksa Düşüş Mü Öngörüyor?

Litecoin’de (LTC) Yarılanmaya 11 Gün Kaldı: Santiment Yükseliş Mi Yoksa Düşüş Mü Öngörüyor?
Litecoin’de (LTC) Yarılanmaya 11 Gün Kaldı: Santiment Yükseliş Mi Yoksa Düşüş Mü Öngörüyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genellikle dijital altın olarak adlandırılan Bitcoin’in gümüş karşılığı olan Litecoin, fiyatını ve benimsenmesini artırabilecek büyük bir olaya hazırlanıyor. LTC’nin 2 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan halving olayı, bir blok madenciliği için verilen ödülü 12.5 LTC’den 6.25 LTC’ye düşürecek.

Halving’in, LTC’nin nadirliğini ve değerini artıracak bir arz şoku oluşturması ve ağı güvence altına almak için daha fazla madenciyi teşvik etmesi analistlerce bekleniyor. Bir kripto para analiz platformu olan Santiment’e göre, halving şimdiden trader ve yatırımcıların daha fazla ilgisini ve merakını çekmiş durumda.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
ABD’de Yeni Yasa Tasarısıyla Bireysel Kripto Para Alımına Sınır Mı Geliyor? Cevaplandı!

Santiment, geçtiğimiz 24 hafta içinde, daha fazla insan halving’in farkına varmasıyla, içinde 1.185 LTC bulunan en az 100 adresin daha oluşturulduğunu bildirdi. Bu durum, etkinlik öncesinde artan bir LTC talebine ve birikimine işaret ediyor.

Santiment ayrıca, piyasa katılımcılarının çoğunun, tarihsel olarak Bitcoin ve blok ödüllerinde benzer düşüşler yaşayan diğer kripto para birimleri için olduğu gibi, halving LTC için bir yükseliş olayı olmasını beklediğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!