Heatbit, Bitcoin Madenciliği Yapan Isıtıcısına Güveniyor
Heatbit, Bitcoin Madenciliği Yapan Isıtıcısına Güveniyor

Heatbit, Bitcoin Madenciliği Yapan Isıtıcısına Güveniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji şirketi Heatbit, yeni çıkardığı elektrikli ısıtıcı cihazı ile Bitcoin (BTC) madenciliği yapma imkanı sunuyor.

Kripto para birimlerinin giderek artan popülerliği, yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor. Özellikle Bitcoin madenciliği, kripto sektörüne yönelik en ilgi çekici girişim haline geldi. Her ne kadar Bitcoin madencilik şirketleri zorlu günler geçiriyor olsa da popülaritesi artış gösteriyor. Küçük çaplı ve kurumsal şirket kapasiteli onlarca girişim, Bitcoin madenciliği yapmak için mesai harcıyor. Son olarak Heatbit, ürettiği yeni elektrikli ısıtıcı ile dikkatleri üzerine çekti. Şirket, bu ısıtıcının aynı zamanda Bitcoin madenciliği yapmasına güveniyor.

Heatbit, Bitcoin Madenciliği ve Isınma İhtiyacını Tek Cihazla Çözdü

Bitcoin (BTC) madenciliği yapan ilk elektrikli ısıtıcının üreticisi Heatbit, çıkardığı ürünün başarılı olacağına ve yeni bir trend yaratacağına inanıyor.

Soğuk mevsimlerde geleneksel Bitcoin madenciliğinin işlevi düşüş gösteriyor. Bu düşüş, birçok madencilik şirketini zor durumlara sürüklüyor. Buna karşı bir hamle yapan Heatbit, soğuk günlerin vazgeçilmezi bir ürün yaratmak için düğmeye bastı.

İki yaşına giren girişim, büyük bir bilgisayar kasası büyüklüğündeki yapısıyla 1000 adet satış yaptı. Ancak şirket, daha fazla ürün satmak için teşvik alıyor.

şirketin kurucu ortağı Alex Busarov, sessizce Bitcoin madenciliği yapan cihazının aynı zamanda ısınma ihtiyacını da çözeceğine inanıyor.

Haber Kaynak: www.coinkolik.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!