banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kripto Para Uzmanlarının Güncel Bitcoin (BTC) Görüşleri! Yatırımcılar Çok Para Kaybedebilir!

Kripto Para Uzmanlarının Güncel Bitcoin (BTC) Görüşleri! Yatırımcılar Çok Para Kaybedebilir!

Kripto Para Uzmanlarının Güncel Bitcoin (BTC) Görüşleri! Yatırımcılar Çok Para Kaybedebilir!
Kripto Para Uzmanlarının Güncel Bitcoin (BTC) Görüşleri! Yatırımcılar Çok Para Kaybedebilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok uzman analistin görüşlerini inceleyelim, hangi analist Bitcoin için ne bekliyor?

17:18
29 Ağustos 2021

Bitcoin geçtiğimiz hafta 50.000 doları gördü sonrasında gelen düzeltmeyle birlikte yeniden yükselişe geçti. Ancak fiyat ve momentum eğilimleri ters yönleri gösteriyor. Yükseliş momentumunun zayıfladığı görüşü uzmanlar arasında daha da yaygın hale geldi. Birçok analist fiyatın ciddi bir düzeltme yapacağını düşünüyor. Altcoin piyasalarını son derece olumsuz etkileyecek bu muhtemel düzeltme çok sayıda analistin ortak görüşü haline geldi.

İçerik Rehberi

Bitcoin (BTC) Ayı TrendiBitcoin Uzmanları Fiyat Tahmini Bitcoin (BTC) Ayı Trendi RSI son bir aydır ters yöne hareket ediyor. Bitcoin dolar bazında ay içinde değer kazanırken momentumun düşük zirvelere denk geliyor olması artık yukarı yönlü hareketin tamamlandığını gösteriyor. Birçok analistin beklediği ikinci tepe noktası 50.500 dolarda gerçekleşmiş olabilir. RSI genellikle fiyatın yönünü takip eder. Yani bir varlık değer kazandığında RSI yükselir ve düştüğünde tam tersi olur. Ancak bazı durumlarda RSI fiyat trendinden ayrılır bu duruma RSI ayrışması ismi verilir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yukarıdaki görsel bize fiyat ve RSI arasındaki uyumsuzluğu gösteriyor. RSI uyumsuzluğu iki yönde olabilir. Şu an yaşanan durumda fiyat yükselirken RSI geri çekiliyor. Yani bu yatırımcılara kar satışı yapmaları gerektiğini söylüyor. Eğer fiyat düşerken RSI yükseliyor olsaydı Bitcoin yeniden yükselişe hazırlanıyor olacaktı. Michael Poppe, PlanB ve daha çok sayıda analist fiyatın yeni bir düzeltmeye doğru gittiğini savunuyor. Yani Eylül ayı büyük bir ihtimalle kırmızı geçecek. Elbette burada paylaşılan bilgiler bir yatırım tavsiyesi değildir ancak ciddi zararları göğüslememek için temkinli olmanız faydalı olabilir. Düşüş sinyalinin Bitcoin (BTC) 50.000 doları kırmak isterken gelmesi de dikkat çekicidir. Kısa süre önce ulaştığı 50.500 seviyesinden %5’e yakın geri çekilen Bitcoin fiyatı 48.000 doların üzerinde işlem görüyor. Bitcoin son 30 gündür yeni zirveler oluşturuyor. Ancak RSI bunu daha yüksek tepeler yaparak izliyor yani buna göre momentumun zayıfladığı kesin görünüyor. Yukarıdaki grafikte Ocak ve Nisan ayında aynı durumun yaşandığını görüyoruz. Sonrasında olanlar ise malumunuz, yani Eylül “AYI” zor geçecek gibi görünüyor. Bitcoin Uzmanları Fiyat Tahmini Birçok finans araştırması Bitcoin (BTC) fiyatının 30.000 dolar üzerinde tutunabilmesini enflasyonist baskılara karşı tercih edilen bir riskten korunma aracı olma “ihtimaline” bağlıyor. Lyn Alden ve Fundstrat CEO‘su Tom Lee de dahil olmak üzere birçok analist bu yılın sonunda Bitcoin fiyatının 100.000 dolar olacağını düşünüyor. FED tarafından yapılan açıklamalar da fiyatın şu an yukarıda kalmasını desteklediği biliniyor. Aylık 120 milyar dolar varlık satın alımına devam edecek olan FED, istemeyerek de olsa Bitcoin’in yükselişi için çaba harcıyor. Bağımsız kripto para analisti Teddy Cleps ise enflasyon etkisi sebebiyle uzun süreli bir yükseliş beklentisine sahip ve bunu savunuyor. Ryan Clark ise fiyatın 50.000 dolar altında bir süre daha konsolide olacağına inanıyor. TraderXO tarafından yapılan açıklamaya göre Bitcoin (BTC) kısa süre içinde 39.000-40.000 dolar arasına inecek ve buradan gelen tepki alımlarıyla birlikte yeniden 50.000 üzerine çıkacak. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!