Bitcoin Madencilik Şirketine Tazminat Davası Açıldı
Bitcoin Madencilik Şirketine Tazminat Davası Açıldı

Bitcoin Madencilik Şirketine Tazminat Davası Açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Blockware Solutions‘a, bir müşterisi tarafından sözleşme ihlali gerekçesiyle tazminat davası açıldı.

Kripto endüstrisinde bu yıl, hukuksal süreçlerin ön planda olduğu bir yıl oldu. Küresel ekonominin ve çeşitli etmenlerin başlattığı kripto ayı piyasası, milyonlarca yatırımcıyı zarara uğrattı. Özellikle FTX, milyarlarca dolarlık varlıkların buharlaşmasına yol açtı. Zorlu süreçler, Bitcoin madenciliği tarafına da darbe vurdu. Bitcoin madenciliği yapan birçok şirket iflas bildirmek zorunda kaldı. Tüm bu süreçlerin ortasında Bitcoin madencisi Blockware Solutions, bir müşterisi tarafından dava edildi. Tazminat davası açan müşteri, 250 bin dolar talep ediyor.

Bitcoin Madencilik Şirketi Blockware Solutions, Tazminat Davasıyla Karşı Karşıya

Bitcoin madencilik ekipmanı ve barındırma sağlayıcısı Blockware Solutions, bir müşterisi tarafından sözleşme ihlali, ihmal ve dolandırıcılık gerekçeleriyle dava edildi. Tazminat davası açan müşteri, şirketten 250 bin dolar talep ediyor.

Davalık olayda, şirketin madencilik teçhizatını 525 bin dolara sattığı ifade edildi. Ayrıca davaya göre, Blockware‘in erişebileceği üçüncü taraf tesisleri güvenilir bir güç üretmedi. Bu durum, şirketin oldukça kötü bir hizmet sağlamasına yol açtı.

Davayı açan Londra merkezli Faes, Blockware‘in madencileri barındırmak için bir tesisin sahibi veya işletmecisi olmadığını iddia etti. Faes‘e göre, madencilik şirketi güven sağlamadı.

Faes, Blockware kaynaklı güç eksiklikleri nedeniyle uzun süreli kesintiler ve çalışmazlık yaşadığını dile getirdi. Bu durumdan dolayı gelir kaybı yaşayan Faes, zararının 250 bin dolar olduğunu ifade etti. Şirket, madencilik ekipmanı ve barındırma sağlayıcısına bu nedenle tazminat davası açtı.

Haber Kaynak: www.coinkolik.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!