Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum Ne? Son 24 Saatte En Fazla Yükseliş ve Düşüş Yaşayan Kripto Paralar Neler?
Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum Ne? Son 24 Saatte En Fazla Yükseliş ve Düşüş Yaşayan Kripto Paralar Neler?

Kripto Para Fon Verileri Açıklandı: Bir Altcoin Hariç Hepsinde Çıkış Var!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında Binance FUD’unun gündemi meşgul ettiği bir dönemde analiz şirketi CoinShares, haftalık kripto fon akışlarına dair raporunu paylaştı.

Kripto Para Fonlarından Net Çıkış 30 Milyon Dolar Oldu

Dijital varlık yatırım ürünlerinde geçen hafta toplam 30 milyon ABD doları tutarında çıkış görülürken, çoğu varlık türünde görülen çıkışlar, FTX ile bağlantılı işletmeleri ilgilendiren belirsizliklerin devam etmesi ve FED’in sert söylemlerinin sürmesi nedeniyle geçen hafta geniş çaplı olumsuz bir duyarlılığa işaret etti.

Bu son fiyat gerilemesi, fonların yönetimi altındaki toplam varlıkları (AuM) 22.3 milyar ABD dolarına çekerek FTX çöküşündeki düşük seviyelere benzer bir seviyeye getirdi.

Fonlardan yaşanan net giriş ve çıkışları gösteren haftalık grafik.

Bitcoin’de toplam 17.5 milyon ABD doları tutarında çıkış görülürken, short Bitcoin yatırım ürünlerinde toplam 1.1 milyon ABD doları tutarında küçük girişler kaydedildi.

Duyarlılıkta benzer dalgalanmalara tanık olmuştuk, ancak bu çıkışlar, FED’in beklenenden daha sert bir görüş bildirmesinin hemen ardından, Eylül başından bu yana görülen en büyük çıkışı temsil ediyor.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
ABD Bankacılık Komitesi Başkanı, Bitcoin ve Kripto Paralar Yasaklanacak Mı

Ethereum fonlarından 9.1 milyon dolar çıkmasıyla birlikte ETH fonları üst üste 5 hafta net çıkış yaşadı.

Bitcoin ve altcoinleri ilgilendiren fonlarda yaşanan net giriş çıkışları gösteren CoinShares tablosu.

Diğer altcoinlerde çıkışlar görüldü; bunların en önemlileri 1.1 milyon dolar ile BNB, 0.3 milyon dolar ile XRP ve 0.4 milyon dolar ile Polkadot oldu. Solana, toplamda 0.7 milyon dolar net giriş ile öne çıkan tek altcoin oldu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!