FTX Hukuk Ekibinin Çoğunluğu İstifa Etti!
FTX Hukuk Ekibinin Çoğunluğu İstifa Etti!

FTX Hukuk Ekibinin Çoğunluğu İstifa Etti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konuyla ilgili bilgi sahibi kişilerin haber portalı Semafor’a verdiği bilgiye göre FTX’in hukuk ve uyum personelinin çoğu Salı akşamı istifa etti.

Haber Portalı Semafor, FTX Hukuk ve Uyum Ekibinin Çoğunluğunun Şirketten Ayrıldığını Bildirdi

Bu kişilerin ayrılması, dün kendisini rakibi Binance’a satma konusunda prensipte anlaşan kripto borsasının hala zayıf olan kurtarma sürecini zorlaştıracak gibi görünüyor. Bu anlaşma Binance tarafından yapılacak durum tespitine tabi olmaya devam ediyor.

Bununla birlikte, CoinDesk tarafından yapılan haberde, kendi kaynaklarına göre Binance yaptığı durum tespitine göre FTX’in satın alınmasına yanaşmayacak. Kaynaklara göre kripto para borsasının dahili belgelerini inceleyen Binance, satın alım anlaşmasından uzaklaştı.

Semafor dün FTX’in rakibi Binance’den acil finansman sağladığını duyurmadan saatler önce Silikon Vadisi ve Wall Street milyarderlerinden 1 milyar dolardan fazla bir kurtarma paketi istediğini bildirmişti.

Kripto para piyasasında şok yaşatan son olayların ardından konuyla bağlantılı tokenler de kan kaybediyor. Kripto para borsası FTX’in yerel tokeni FTT’nin fiyatı çöküş öncesi 25 dolar civarındayken bu yazının yazıldığı anlarda 3.18 dolardan işlem görüyor.

Bununla birlikte genel piyasasının etkilendiği süreçte Bitcoin fiyatı da 17.000 doların altına geriledi ve 2 senedir görülmemiş noktaları görmeye başladı. Dünyanın en büyük kripto parası BTC bu yazının yazıldığı anlarda son 24 saatteki %11’lik kaybıyla CoinMarketCap verilerine göre 16.800 dolardan işlem görüyor.

FTX’in sözcüsü yorum talebine henüz yanıt vermedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!