banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Coinbase Bilançosunu Açıkladı! Şirketin Mali Durumu Nasıl?

Coinbase Bilançosunu Açıkladı! Şirketin Mali Durumu Nasıl?

Sürpriz Gelişme: Coinbase, Dünyanın En Büyük İkinci Borsası Unvanını Bu Borsaya Kaptırdı!
Sürpriz Gelişme: Coinbase, Dünyanın En Büyük İkinci Borsası Unvanını Bu Borsaya Kaptırdı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase Perşembe günü yaptığı açıklamada, üçüncü çeyrek kayıplarını %50 azaltarak ikinci çeyrekteki 1.1 milyar dolardan 590 milyon dolara düşürdüğünü bildirdi.

Şirket, Beklentinin Altında Gelir Bildirdi

Coinbase, üçüncü çeyrekte 590 milyon dolar gelir elde etti. Beklenti ise gelirlerin 649 milyon dolar olmasıydı.

Kripto para birimlerinin fiyatlarının düşmesiyle birlikte gelirler bir önceki yıla göre %50’den fazla düştü.

Ancak şirket hissedar mektubunda, işlem gelirinin makroekonomik ve kripto piyasasındaki olumsuzlukların yanı sıra denizaşırı ticaret hacminden de önemli ölçüde etkilenmeye devam ettiğini belirtti.

Şirketin işlem gelirleri, düşük işlem hacmi nedeniyle 2. çeyreğe kıyasla %44 azalarak 366 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu arada, abonelik ve hizmet gelirleri, yüksek faiz gelirinin etkisiyle %43 artarak 211 milyon dolara yükseldi.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Son Dakika! MicroStrategy Bilançosu Açıklandı! Hiç Bitcoin Sattı Mı?

Toplam 590 milyon dolarlık gelir, FactSet’in 649 milyon dolarlık tahmininin altında kaldı ve 2. çeyrekteki 803 milyon dolardan düşüş gösterdi.

Yapılan açıklamaya göre, Ekim ayı işlem hacmi 47 milyar dolardı ve Ekim ayına kadar aylık kullanıcı sayısı üçüncü çeyrek sonuçlarıyla aşağı yukarı aynı seviyedeydi.

Coinbase hisseleri Perşembe günü mesai sonrası işlemlerde %0.5 düşüşle 55.55 dolara geriledi. Bitcoin’in yaklaşık %56’lık düşüşüne kıyasla Coinbase hisseleri bu yıl %75’ten fazla değer kaybetti.

Şirketin hisseleri bu yıl, kripto ve hisse senedi piyasasındaki çöküşün perakende ticarette yavaşlamaya yol açmasıyla düştü. Buna karşılık şirket Haziran ayında yaklaşık 1.100 kişiyi işten çıkardı ve maliyetleri kontrol etmeye odaklandı.

Coinbase’in analistlerle bir gelir toplantısı düzenlemesi planlanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!