banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Manchester City Token Neden Yükseliyor? CITY Token’da Sular Durulmuyor, Bir Rekor Daha Geldi!

Manchester City Token Neden Yükseliyor? CITY Token’da Sular Durulmuyor, Bir Rekor Daha Geldi!

Manchester City Token Neden Yükseliyor? CITY Token’da Sular Durulmuyor, Bir Rekor Daha Geldi!
Manchester City Token Neden Yükseliyor? CITY Token’da Sular Durulmuyor, Bir Rekor Daha Geldi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler fan token, son 48 saatte %25’in üzerinde artışa önemli bir performansa imza attı.

16:03
27 Ağustos 2021

Manchester City Token, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun transfer söylentileri ile yukarı sıçradı. Popüler fan token, son 48 saatte %25’in üzerinde artışa önemli bir performansa imza attı.

Ronaldo SöylentileriTaraftar Token’ların Yükselişi Ronaldo Söylentileri Hali hazırda Juventus’ta forma giyen dünyanın en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo, iddialara göre Manchester City ile masaya oturdu. Ronaldo, Juventus’tan ayrılmak istediği geçtiğimiz yazın başlarında yönetime iletmişti. City token, bu haberle ilgi odağı oldu ve yükseliş ivmesi yakaladı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Chiliz ekosisteminde varlığını sürdüren Manchester City Fan Token, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 35.92 dolardan işlem görüyor. Ronaldo haberi tüm dünyaya yayılsa da henüz teyit edilmedi. Gündemin hala çok sıcak olması City token’da ateşin yükselmesine neden oldu. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, özellikle son 5 yıllık dönemde inanılmaz başarılara imza attı. Lig kupasında ve avrupa kupalarında zirveye oynayan takım, Socios ekosistemine 25 Mayıs 2021’de dahil oldu. 20.000.000 arza sahip token, büyük ilgi görmüş ve fiyatını kısa sürede artırmıştı. CITY Token, Ronaldo gelişmesiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini geliştirdi ve çıtayı yukarı koydu. Taraftar Token’ların Yükselişi Liglerin başlaması ile taraftar token’larda hareketlilik görüldü. CITY Token, LEG Token, REVV Token, NOV Token, NAVI Token bugünün en çok kazandıran fan token’ları olarak kayıtlara geçti. Ek olarak Lionel Messi’nin PSG’ye transferi gündeme bomba gibi düşmüş PSG Token fiyatını uçurmuştu. Socios, taraftarları kulüpleriyle dijital alanda buluşturma planı ile yola çıkmış bu alanda büyük ilerleme kaydetmiştir. Birçok kulübün yanı sıra milli takımlar ve lig isimlerinde yer alan platform, çalışmalarını sürdürüyor. CEO Alexander Dreyfus basketboldan boksa, futboldan formula 1’e kadar tüm operasyonların genişletileceğinin sinyallerini verdi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!