banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Dünyaca Ünlü Bot’tan Kritik Rapor: Yatırımcı 3 Altcoin’e Yöneliyor!

Dünyaca Ünlü Bot’tan Kritik Rapor: Yatırımcı 3 Altcoin’e Yöneliyor!

Dünyaca Ünlü Bot’tan Kritik Rapor: Yatırımcı 3 Altcoin’e Yöneliyor!
Dünyaca Ünlü Bot’tan Kritik Rapor: Yatırımcı 3 Altcoin’e Yöneliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) son zamanlarda bekleneni veremezken, Real Vision Bot isimli portföy uzmanı akıllı bot yatırımcıların bu altcoin’leri tercih ettiğini ortaya koyuyor. 

16:30
1 Kasım 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Bitcoin (BTC) son zamanlarda bekleneni veremezken, Real Vision Bot isimli portföy uzmanı akıllı bot yatırımcıların bu altcoin’leri tercih ettiğini ortaya koyuyor.

ETH, SOL ve MATIC: Tam Güven!Ethereum, Sürpriz Yapabilir! ETH, SOL ve MATIC: Tam Güven! Yaptırdığı trader anketlerine göre haftalık kripto para sepeti oluşturan ve bu sepetlerinin oldukça iyi performans göstermesiyle bilinen Real Vision Bot isimli portföy uzmanı akıllı bot, son kripto para sepetini paylaştı. Real Vision Bot, her hafta “kovan zihin” temelinde fikir birliğine dayalı algoritmik kripto para sepeti oluşturmak için trader’ların katılımı ile anketler yapar. Sistem bu anketlerin sonuçlarına göre bir kripto para sepeti oluşturur. Botun sağladığı son veriler, Ethereum’un (ETH) yatırımcının ilk tercihi olduğuna işret ediyor. Piyasa katılımcılarının çoğunluğu (yaklaşık %60) portföylerine ETH eklediklerini bildirdi. İkinci sırada, yaklaşık %43’lük bir oran ile Solana (SOL) yer alıyor. Bitcoin % 37.5 ile 3.sırada yer alırken, BTC’yi ETH katman-2 çözümü Polygon (MATIC), yaklaşık % 28.7’lik oran ile takip ediyor. 5.sırada ise  ölçeklendirme ve birbirleriyle iletişim kurmak için tasarlanmış bir blok zincir ekosistemi olan Cosmos (ATOM) oluşturuyor. ATOM’un %26,19’luk oranı var.  Real Vision Bot, analist Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi. Real Vision kurucusu ve makro gurusu Raoul Pal, botun tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendirdi. Eski Goldman Sachs yöneticisi, botun piyasadaki en iyi 20 kripto varlığının toplamından %20’den fazla daha iyi performans gösterdiğini söyledi. Ethereum, Sürpriz Yapabilir! Merge güncellemesi sonrası hayal kırıklığı yaratan Ethereum, yatırımcının odak noktası olmaya devam ediyor. ETH, son 24 saatte %1 düşüşle an itibariyle 1. 601 dolardan işlem görüyor.  Uzmanlara göre, kripto para piyasasının yeniden eski parlak günlerine dönmesi için Fed’in para politikaında geri adım atması gerekiyor. ETH, muhtemelen mevcut ayı piyasası döngüsündeki en volatil kripto para birimlerinden biri oldu Makroekonomik koşullar ve Fed’in para politikası nedeniyle son zamanlarda kripto piyasası büyük darbe aldı. Ancak, son dönemde analitik şirketleri Ethereum’da umut vaat eden önemli verileri paylaştı. Ethereum’da staking oranalrı ve benzersiz adres sayısı artarken, deflasyonist mekanizma ise ivme kazanıyor. Bu ETH fiyatına artışı tetikleyebilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!