banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Ünlü Ekonomist Tarih de Verdi: Bu Altcoin Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!

Ünlü Ekonomist Tarih de Verdi: Bu Altcoin Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!

Ünlü Ekonomist Tarih de Verdi: Bu Altcoin Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!
Ünlü Ekonomist Tarih de Verdi: Bu Altcoin Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Vision’ın kurucu ortağı ve CEO’su Raoul Pal’ın attığı son tweet ile en büyük altcoin’de yukarı yönde devasa fiyat hareketi beklentisini koruduğunu gösterdi.

10:05
31 Ekim 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kısa süre önce attığı tweet’e bakıldığında Real Vision’ın kurucu ortağı ve CEO’su Raoul Pal’ın en büyük altcoin Ethereum‘da (ETH) yukarı yönde devasa fiyat hareketi beklentisini koruduğu görüldü.

En Büyük Altcoin için Büyük Yükseliş BeklentisiYatırımcılar Dikkatli Olmalı En Büyük Altcoin için Büyük Yükseliş Beklentisi Ünlü ekonomist Raoul Pal, attığı son tweet’inde ETH/BTC oranının şu anda yükselişte olan tek varlık fiyat grafiği olabileceğini iddia etti ve en geç Kasım sonuna kadar ETH‘nin BTC karşısında büyük bir çıkış yapabileceğine işaret etti. Yazım sırasında Bitcoin karşısında 0.07722 BTC’den işlem gören Ethereum’un art arda üçüncü yeşil mumu yakma hazırlığı yaptığı görülüyor. ETH/BTC işlem çifti 8 Eylül 2022 tarihinde 0.085 BTC ile yerel bir zirve yapmıştı. Ancak, daha sonra çok konuşulan ve fiyatta büyük bir çıkışla sonuçlanacağı iddia edilen The Merge güncellemesi öncesinde yüzde 12’den fazla düştü ve bu da tarihi güncellemenin “beklentiyi al, haberi sat” yaklaşımı ile sonuçlandığını göstermiş oldu. Ethereum, son boğa koşusunun durma noktasına gelmesinin ardından geçtiğimiz yılın Aralık ayında 0.088 BTC ile yerel zirve yapmıştı. Bu noktada ETH/BTC işlem çiftinde tüm zamanların en yüksek seviyesinin 0.156 BTC ile 2017’nin Haziran ayında kaydedildiğini, güncel değerlerle ATH seviyesinin yüzde 50 altında işlem gördüğünü belirtmek gerekiyor. Yatırımcılar Dikkatli Olmalı Öte yandan Pal’ın fiyat tahminlerini dikkate alarak hareket etmek için acele edilmemeli. Geçtiğimiz Eylül ayında ETH fiyatının yıl sonuna kadar 20 bin dolara ulaşacağını iddia etmişti. Kasım ayında, Ethereum fiyatının bir önceki döngünün zirvesine ulaşmasının ardından fiyat öngörüsünü iki katına çıkardı. Ethereum şu anda 16 Kasım 2021 tarihinde 4 bin 891 dolarla kaydettiği ATH’ının yüzde 67,66 altında fiyatlanıyor. Kripto veri platformu CoinMarketCap’in sağladığı verilere göre en büyük altcoin Ethereum, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 2,77 düşüşle bin 586 dolardan alınıp satılıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!