banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Dikkat! Seviye Belli Oldu: SHIB Yıl Sonunda Bu Rakamlarda Olacak!

Dikkat! Seviye Belli Oldu: SHIB Yıl Sonunda Bu Rakamlarda Olacak!

Dikkat! Shiba Inu’da Kritik Tarih Açıklandı! Ralli Bekleniyor!
Dikkat! Shiba Inu’da Kritik Tarih Açıklandı! Ralli Bekleniyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE) son günlerde piyasaya meydan okurken, yatırımcılar Shiba Inu’dan (SHIB) da aynı başarıyı bekliyor. 

21:30
30 Ekim 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Dogecoin (DOGE) son günlerde piyasaya meydan okurken, yatırımcılar Shiba Inu’dan (SHIB) da aynı başarıyı bekliyor.

Meme Coin’lerde Dinamikler DeğiştiBu Seviyeler Mümkün! Meme Coin’lerde Dinamikler Değişti Shiba Inu son birkaç gün içinde %25’in üzerinde bir artış gördü. Bununla birlikte, SHIB hala Dogecoin’in gölgesinde. DOGE, Elon Musk sayesinde büyük oranda değer kazandı. Crypto Ticker analistlerine göre, SHIB de önümüzdeki haftalarda keskin bir şekilde yükselebilir.  Analistler, 2022’nin sonu için Shiba Inu tahminini açıkladı. Uzmanlara göre, son birkaç gün içinde Shiba Inu fiyatının tekrar yükselmesi meme coin trendinin devam edebileceğinin bir göstergesi. SHIB, uzun bir süre yatay yönde hareket etti. Yakımlara ve açıklanan ortaklıklara rağmen, SHIB son zamanlarda bekleneni veremedi. Ancak son zamanlarda, Bitcoin fiyatı tekrar 20.000 doların üzerine çıkmayı başardı ve bu da altcoin’lerde güçlü artışları tetikledi. Shiba Inu bu nedenle son 7 günde %25’in üzerinde bir fiyat artışı gördü. SHIB’in BTC ile korelasyonu da son zamanlarda artış kaydetti.  Dogecoin’in %100’ün üzerinde değer kazanması sonrası dikkatler, SHIB’e çevrildi.  Uzmanlara göre, DOGE‘nin başarısı meme coin’lere yönelik ilginin yeniden ivme kazanmasına neden oldu. Merge sonrası Ethereum’un (ETH) da 2.500 doların üzerine çıkması piyasayı hareketlendirdi. Dogecoin’i çevreleyen hype etkisi kesinlikle Shiba Inu’yu da etkileyebilir. Bu Seviyeler Mümkün! Kripto para piyasası harekete geçmeden ve meme coin festivali tekrar manşetleri süslemeden önce, Shiba Inu fiyatının yıl sonuna kadar 0,000010 ile 0,000011  dolara ulaşılacağı tahmin ediliyordu. Ancak, piyasadaki son gelişmelerin ardından SHIB‘e yönelik tahminler de değişmeye başladı. Son birkaç hafta içinde, yükseliş işaretleri çoğaldı ve kripto para pazarında büyük bir fiyat hareketinin yakın olabileceğine dair iyimserlik arttı Piyasadaki yükseliş eğilimi devam edebilirse, yıl sonu için Shiba Inu tahmini de  oldukça olumlu kalabilir. Analistlere göre, Şu anda, Shiba Inu fiyatı 0.000012 ile 0.000013 dolar arasında sabitlendi. Yükseliş eğilimi önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam edecek gibi görünüyor. Son birkaç gündekine benzer büyük bir fiyat patlaması garanti değil ama yine de Kasım ve Aralık aylarında mümkün. Büyük bir aksilik olmazsa SHIB, yıl sonunda  en iyi ihtimalle 0.000020 dolara ulaşabilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!