banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Kripto Kahini 3 Altcoin İçin Hedef Verdi! Yüzde 150’nin Üzerinde Artacak!

Kripto Kahini 3 Altcoin İçin Hedef Verdi! Yüzde 150’nin Üzerinde Artacak!

Kripto Kahini 3 Altcoin İçin Hedef Verdi! Yüzde 150’nin Üzerinde Artacak!
Kripto Kahini 3 Altcoin İçin Hedef Verdi! Yüzde 150’nin Üzerinde Artacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüz binlerce yatırımcı tarafından takip edilen analist Bitcoin ve 3 altcoin için tahminlerini açıkladı.

16:40
30 Ekim 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen popüler bir kripto para stratejisti 3 altcoin için tahminde bulundu. Bitcoin 20.000 doların üzerinde şimdilik kalıcılık elde ettiği için yatırımcıların umudu diri ve altcoinlerde daha ciddi fiyat hareketleri bekliyorlar. Peki popüler analist hangi altcoinler için umutlu? Fiyat hedefleri kaç dolara işaret ediyor?

İçerik Rehberi

Ünlü Kripto AnalistiAltcoin Sepeti Ünlü Kripto Analisti Yoğun biçimde takip edilen bir kripto analisti, akıllı sözleşme platformları Ethereum (ETH) ve Avalanche (AVAX)’ın dahil olduğu 3 altcoin için tahminde bulundu. Sektörde Kaleo olarak bilinen takma isimli analist, 537.300 Twitter takipçisine Ethereum’un muhtemelen Temmuz 2023’e kadar %100’ün üzerinde artarak 4.000 doları göreceğini söyledi. Yakında bu hareket başlayacak dedi ve yatırımcıları fazlasıyla heyecanlandırdı. Analistin grafiğine bakıldığında, Kaleo’nun önde gelen akıllı sözleşme platformunun hedefine ulaşmasının ardından ETH başına 2.000 dolara kadar derin bir düzeltme öngördüğü görülüyor. Yazı hazırlandığı sırada Ethereum (ETH) fiyatı 1.600 doların üzerinde bulunuyordu. Altcoin Sepeti Popüler kripto para analistinin sepetinde 3 altcoin var ve biri ETH, peki diğerleri? Avalanche ikinci sırada yer alıyor. Kaleo, Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olan AVAX’ın 52 dolara doğru %185’lik bir ralli yapacağını düşünüyor. AVAX bugün 18 doların biraz üzerinde bulunuyor. Kaleo’nun büyük bir koşu için hazırlandığına inandığı bir diğer coin ise merkezi olmayan borsa SushiSwap (SUSHI). Analiste göre, SUSHI için hedefine doğru %174’lük bir artış “makul” görünüyor.

“SUSHI, tüm zamanların en yüksek seviyesinden ayı piyasasının en düşük seviyesine kadar %96’lık bir düşüş yaşadı… 5 dolar aralığına geri dönüş oldukça makul görünüyor.”

Bu yazının yazıldığı sırada SUSHI 1,82 dolardan el değiştiriyor. Bitcoin’e gelince, Kaleo BTC’nin 21.600 dolara kadar hızlı biçimde yükseleceğine inanıyor. Bitcoin ise yazı hazırlandığı sırada 20.700 dolardan alıcı buluyor. Birkaç gündür Bitcoin piyasa hakimiyeti %38,9 bölgesine düştüğü için altcoinlerde etkileyici yükselişler gördük. Bu süreçte en fazla sevinen meme token yatırımcıları oldu. Çarşamba günü Fed, faiz kararını açıklayacak ve FOMC öncesi kripto paralar genellikle düşüş eğilimindedir. Yatırımcıların olası düşüş yönlü harekete hazırlıklı olması gerekiyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!