banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ödeme Devi VİSA Dijital Dünyaya Girebilmek İçin Patent Başvurularında Bulundu!

Ödeme Devi VİSA Dijital Dünyaya Girebilmek İçin Patent Başvurularında Bulundu!

Visa’nın Sunduğu Kripto Para Kartları İle 2.5 Milyar Dolarlık Harcama Yapıldı!
Visa’nın Sunduğu Kripto Para Kartları İle 2.5 Milyar Dolarlık Harcama Yapıldı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ödeme devi Visa Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) dijital cüzdanlar, NFT’ler ve Metaverse ile ilgili iki ticari marka başvurusunda bulundu.

Bu hamle, American Express de dahil olmak üzere diğer büyük şirketler ve ödeme şirketlerinin hamlelerini takip etti.

Visa, Kripto Cüzdanları, NFT’ler Ve Metaverse İçin Ticari Marka Başvurularını Yaptı

Başvurulardan biri, “dijital işlemlerin; dijital para cüzdanı ve depolama hizmetleri yazılımı olarak kullanılması; yani Blockchain teknolojisini kullanarak kripto para birimi işlemlerini yönetme ve doğrulama” ile ilgili bir yazılım başvurusuydu.

Diğeri ise “kullanıcıların kripto para birimi, dijital ve Blockchain varlıkları ve değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) görüntülemesi, erişmesi, depolaması, izlemesi, yönetmesi, ticaretini yapması, göndermesi ve alması için indirilemeyen yazılımın geçici kullanımının sağlanması” ile ilgili bir başvuruydu.

Başvuruların diğer bölümleri “indirilemeyen sanal ürünler” ve “değiştirilemeyen tokenlerden oluşan bir koleksiyon serisi” ile “kullanıcıların sanal dünyada erişilebilen eğlence amaçları için etkileşimde bulunabilecekleri sanal ortamların sağlanması” ile ilgiliydi.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Bitcoin Borsası FTX Visa İle Ortak Oldu, Bu Altcoin Hareketlendi!

Visa’nın başvuruları, American Express ve NYSE de dahil olmak üzere birçok büyük firmanın geçtiğimiz yıl benzer başvurularda bulunmasının ardından geldiği için sürpriz olmadı.

Visa, 2020 yılında fiziksel itibari para birimini yeni dijitalleştirilmiş bir versiyona dönüştürme süreci için bir patent başvurusunda bulunmuştu.

Şirket sözcüsü yaptığı açıklamada, “şirket olarak, sürekli yeni ödeme çeşitlerini ve daha fazla finansal katılıma yol açabilecek teknolojileri araştırıyoruz,” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!