banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dogecoin fiyat analizi: DOGE’da düşüş devam edecek mi?

Dogecoin fiyat analizi: DOGE’da düşüş devam edecek mi?

Dogecoin fiyat analizi: DOGE’da düşüş devam edecek mi?
Dogecoin fiyat analizi: DOGE’da düşüş devam edecek mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar, kısa süren bir yükseliş döneminin ardından yeniden düşüşte. Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto para kırmızıya döndü. Dogecoin de son 24 saat içinde yüzde 8’e yakın değer kaybına uğradı. DOGE’da takip edilmesi gereken kritik fiyat noktaları ve genel tablo şu şekilde:

Harmonik CRAB Pattern oluşumu içinde olan fiyat hareketi alçalan üçgen formasyon oluşumunu tamamladı. Üçgen yukarı yönlü kırılımı gerçekleştirir ise 0.37139 direnç seviyesi takip edilmeli. Yükseliş devam eder ise 0.42 seviyeleri hedef olarak takip edilmeli. Ana destek bölgemiz olan 0.28959 – 0.27433 seviyesinde fiyat hareketini sürdüren grafiğimizde bu bölgenin altında hacimli bir mum kapanışı olur ise 0.23314 destek seviyesine kadar düşüş olabilir.

Dogecoin grafiği: DOGE/USDT, 4 saat

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!