banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Altcoinler Ne Durumda? Quant, XRP, AVAX ve ADA Coin’de Son Durum

Altcoinler Ne Durumda? Quant, XRP, AVAX ve ADA Coin’de Son Durum

Altcoinler Ne Durumda? Quant, XRP, AVAX ve ADA Coin’de Son Durum
Altcoinler Ne Durumda? Quant, XRP, AVAX ve ADA Coin’de Son Durum
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) 19 bin 500 doların üzerinde hareket ettiği günde altcoinler ne durumda, Quant, XRP, AVAX ve ADA coin’de son durum ne? Gelin daha yakından bakalım.

19:07
18 Ekim 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Bitcoin’in (BTC) 19 bin 500 doların üzerinde hareket ettiği günde birçok altcoin’in en büyük kripto paranın yapacağı fiyat hareketine kilitlendiği görülüyor. BTC ile birlikte altcoin’lerin büyük çoğunluğu dar bir fiyat aralığına sıkışıp kalmış durumda. Peki altcoinler ne durumda, Quant, XRP, AVAX ve ADA coin’de son durum ne? Gelin daha yakından bakalım.

Quant, XRP, AVAX ve ADA Coin’de Son DurumDiğer Altcoinler Ne Durumda? Quant, XRP, AVAX ve ADA Coin’de Son Durum Altcoin piyasasının genelindeki duruma bakmadan önce “Quant, XRP, AVAX ve ADA coin‘de son durum ne” sorusunun yanıtını vererek başlayalım. Yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken Quant (QNT), 4 ayda yüzde 400’ün üzerinde değer kazandı. Kripto veri platformu CoinMarketCap’in verilerine göre QNT, son 24 saatte kaydettiği yüzde 10 yakın düşüşle 200 dolar seviyesinin altında, 197,96 dolardan işlem görüyor. Öte yandan SEC ile Ripple arasındaki davaya ilişkin gelişmelerle son 2 ayda ciddi oranda hareketlendiği ve yükselişi ile kripto para piyasasının geri kalanından ayrıştığı görülen XRP (XRP) ise son 24 saatte kaydettiği yüzde 2,57 düşüşle 0,466 dolardan alınıp satılıyor. Popüler altcoin’lerden Avalanche (AVAX) ve Cardano (ADA) coin’de de aşağı yönde hareket eden altcoin’ler arasında. AVAX, son 24 saatteki yüzde 1,5 düşüşle 15,90 dolardan işlem görürken, ADA coin ise bir süredir devam eden düşüş trendinin ortasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 2,15 düşüşle 0,3652 dolardan işlem görüyor. AVAX ve ADA sırasıyla 4.73 milyar dolar ve 12.59 milyar dolar piyasa değeri ile en büyük 20 para listesinde yer alıyor. Diğer Altcoinler Ne Durumda? 161.9 milyar dolar piyasa değeri ile en büyük altcoin Ethereum (ETH), yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 0,96 düşüşle bin 318 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’in son 24 saatte yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettiren kripto paralar listesinde en çok kazandıranlar tarafında ilk sırada Lido DAO‘nun (LDO), en çok kaybettirenler tarafında ise ilk sırada QNT’nin yer aldığı görülüyor. Bir bütün olarak Bitcoin ve altcoin’lerin piyasa değerinin 931.11 milyar dolarda bulunurken, altcoin’lerin bu piyasa değerindeki payı 557.7 milyar dolarda. Bu da Bitcoin’in piyasa değeri üzerinde hakimiyetinin yüzde 40,2 olduğu anlamına geliyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!