banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Reuters’tan Binance İddiaları, CZ Çok Sert Tepki Verdi!

Reuters’tan Binance İddiaları, CZ Çok Sert Tepki Verdi!

Reuters’tan Binance İddiaları, CZ Çok Sert Tepki Verdi!
Reuters’tan Binance İddiaları, CZ Çok Sert Tepki Verdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin en büyük medya kuruluşlarından Reuters, bugün yayınladığı bir haberde Binance borsasına dair bir dizi iddia yayınladı. Reuters’ın internet sitesinde yayınlanan habere göre Binance, kripto regülasyonlarını delmek için bir dizi yanıltıcı yol kullanıyor. Haberde, lider kripto para borsasına şu suçlamalar yöneltildi:

Binance, 2018’de ABD’de maruz kaldığı soruşturmayı atlatmak için Binance.US’i ülkede yerel olarak açtı. Böylelikle ana borsa, soruşturmaların odağı olmaktan kurtuldu. Binance, Birleşik Krallık’ta yetkililerin incelemesini atlatmak için şirketin sunduğu belgelerde tarihi değiştirdi. Borsanın ana vizyonu veri araştırması ve gelişim unsurları değil, söylenenin aksine sadece kısa yoldan çok para kazanmak. Son iddia ise borsaya değil, CEO Changpeng Zhao’ya yönelik. Reuters yazarının iddiasına göre CZ’nin ciddi bir kontrol bağımlılığı problemi var.

CZ, İddialara Çok Sert Yanıt Verdi!

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Reuters’ın iddialarına çok sert yanıt verdi. Binance blogunda bir açıklama yayınlayan CZ, iddiaları yanıtladı.

CZ, Reuters yetkililerinin 10 Ekim tarihinde kendisiyle röpotaj yapmak istediğini, ancak muhabirin konuyu ailevi meselelere kadar getirdiğini ve bundan çok rahatsız olduğunu belirtti. CZ, borsanın devletler ile uyum içinde hareket ettiğini şu sözleri söyleyerek savundu:

“Son iki yıldır, dünyanın her ülkesindeki emniyet birimleri ile ortak çalışıyoruz. Suç örgütlerinin borsamız üzerinden para aklamasını önlemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu herkes biliyor.”

Changpeng Zhao, son olarak Binance’ın kimlik doğrulama ve takip hizmetleri için 500’den fazla şirket ile çalıştıklarını belirtti.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!